U Termama Tuhelj otvoren Glamping Village s pet zvjezdica. Investicija vrijedna tri milijuna eura

Nakon prošlogodišnje otvorenja kampa Vita, prvog kampa s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, Terme Tuhelj otvorile su luksuzni Glamping Village s pet zvjezdica u srcu Zagorja te tako postavili...

Nakon prošlogodišnje otvorenja kampa Vita, prvog kampa s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, Terme Tuhelj otvorile su luksuzni Glamping Village s pet zvjezdica u srcu Zagorja te tako postavili odlične temelje za dodatni rast i razvoj kontinentalnog turizma. 

Glamping Village nudi novi sadržaj s pet zvjezdica, jedini takav u kontinentalnoj Hrvatskoj, a ponuda se sastoji od 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu. 

Investicija vrijedna tri milijuna eura, realizirana je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s četrdesetogodišnjom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete.

Imamo jasne ciljeve, viziju i strategiju što potvrđuje i novi glamping resort, koji će uskoro, uvjeren sam, biti pun gostiju. Znamo da smo na dobrom putu, prošle godine ostvarili smo deset milijuna eura prihoda i 136 tisuća noćenja, gotovo trećinu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kontinuiranim ulaganjem iz godine u godinu podižemo ljestvicu kvalitete i odgovaramo na zahtjeve turističkog tržišta, pozitivno gledamo na budućnost i u ovim nesigurnim vremenima koja su nas usporila, ali nas nisu zaustavila u realizaciji naših planova“, istaknuo je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznog Glamping Village u Termama Tuhelj. 

Suvremeni glamping resort Terma Tuhelj sjajna je nadogradnja na kamp Vita, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, otvoren prošlog ljeta. 

Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj – od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima – na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

Lokalni doručak u košarici za one koji znaju razliku

No, u ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku. Naime, svaka kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti, a u Glamping Villageu servira se i – lokalni doručak u košarici. Doručak će se priprema prema željama gosta, koji će svoju košaricu punu lokalnih i svježe uzgojenih namirnica svako jutro dobiti u svojoj kućici.

Na ovaj način u Termama Tuhelj povezali su moderan luksuz i lokalnom ponudom, a u suradnji s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije, gostima se predstavljaju kao dobri domaćini, koji vode računa o svakom detalju. 

Glamurozno kampiranje, posljednjih godina globalan je trend i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora. 

Povezane vijesti: