Ugostiteljsko-turistička škola iz Osijeka educirala je šest nastavnika i mentora u pariškoj kulinarskoj školi Le Cordon Bleu.
Nakon sedam tjedana usavršavanja na svjetski poznatoj Academie d’Art de Paris Le Cordon Bleu, Ugostiteljsko-turistička škola iz Osijeka bogatija je za šest šefova kuharstva i slastičarstva. Tako su nastavnici i mentori na pariškoj akademiji Le Cordon Bleu učili od renomiran...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium