Najavljen Ultra festival u Splitu

Nakon dvije godine otkazivanja festivala zbog pandemije Covid19, danas je službeno najavljen Ultra Europe koji će se održati na Parku Mladeži u Splitu od 08. do 10. srpnja 2022....

Nakon dvije godine otkazivanja festivala zbog pandemije Covid19, danas je službeno najavljen Ultra Europe koji će se održati na Parku Mladeži u Splitu od 08. do 10. srpnja 2022. godine.

Osmo izdanje održat će se uz podršku Vlade Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz Covid-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje,” naglašavaju organizatori.

Kao i do sada, nakon Splita, slijedi destinacijsko izdanje i odlazak na Brač, Hvar i Vis.

Osmo izdanje festivala službeno započinje u četvrtak, 7. srpnja, kada je na rasporedu Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni ULTRA Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja. Slijedi ULTRA Brač, koji će se tradicionalno održati u jednom od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu, 585 Clubu. Već sljedećeg jutra, 12. srpnja, putuje se na najsunčaniji hrvatski otok gdje posjetitelje očekuje malo drugačije iskustvo i osvježeni programski koncept.

Naime, popodnevni beach party se seli na Paklene otoke, gdje će se osim programa ULTRA Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu. Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica.

a

Što se sve sprema i kako će se obilježiti dugoočekivani povratak festivala u Split, saznat će se u narednim danima i mjesecima.

Zadnje izdanje Ultra festivala u Splitu okupilo je više od 150.000 obožavatelja iz rekordne 143 zemlje svijeta, među kojima je najviše bilo onih iz Španjolske, Velike Britanije, Norveške, Australije, Njemačke, Švedske, Austrije, SAD-a, Kanade i Nizozemske. Domaćih fanova bilo je više nego ikad, njih više od 35.000.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN