United Airlines povećava broj operacija te ranije pokreće liniju prema Dubrovniku

Američka aviokompanija, United Airlines, povećava broj tjednih operacija na novoj liniji između New Yorka i Dubrovnika te ranije pokreće liniju. Nakon prvotno najavljena tri tjedna leta, s polaskom iz...

Američka aviokompanija, United Airlines, povećava broj tjednih operacija na novoj liniji između New Yorka i Dubrovnika te ranije pokreće liniju.

Nakon prvotno najavljena tri tjedna leta, s polaskom iz New Yorka svakog ponedjeljka, četvrtka i subote, United Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja nadodati će još jedan tjedni let na ovoj novoj liniji i to svakog petka, prenosi Croatian Aviation. Tako će Dubornivk biti povezan s New Yorkom s četiri leta tjedno.

Povratak iz Dubrovnika je sljedećeg dana, dakle utorkom, petkom, subotom i nedjeljom, što znači barem jedno noćenje u Dubrovniku. Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa B767-300ER kapaciteta 214 putnika. S novim operacijama petkom, United će prema Dubrovniku ponuditi dodatnih 5.564 sjedala.

Danas je ( 18. travnja ) United Airlines najavio kakonudi direktan let prema Dubrovniku ranije nego što je to bilo originalno planirano. Naime, inauguralni let pomaknut je na tjedan ranije, prvi zrakoplov iz New Yorka će poletjeti prema Dubrovniku u četvrtak, 01. srpnja. Pokretanje ove linije tjedan dana ranije osigurat će dodatnih 1.712 sjedala između dva grada.

Hrvatska nikad povezanija s Amerikom

Nakon United Airlinesa, Pragus.One i Delta Air Lines je najavo direktnu liniju iz SAD-a prema Hrvatskoj. Tako je Hrvatska postala nikad povezanija s Amerikom. Više u prilogu.

/ / / Hrvatska nikad povezanija s Amerikom: Delta Air Lines uvodi direktnu avioliniju New York – Dubrovnik

Foto: United Airlines

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN