Valamar poziva sve digitalne nomade u Istru i na otok Krk

Valamar je u svoju ponudu uvrstio uslugu “long stay” ponudu ili najma smještaja za dulji boravak od minimalno mjesec dana, a koja vrijedi za razdoblje od 30. rujna do...

Valamar je u svoju ponudu uvrstio uslugu “long stay” ponudu ili najma smještaja za dulji boravak od minimalno mjesec dana, a koja vrijedi za razdoblje od 30. rujna do 31. ožujka.

Posebna ponuda duljeg boravka može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta koja su otvorena čitavu godinu – Istra Premium Camping Resort 5* u destinaciji Poreč i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

Usluga najma mobilnih kućica za dulji boravak u Valamarovim kamping ljetovalištima idealna je za sve goste koji žele promijeniti trenutnu lokaciju svojih ureda i sebi ili svojim zaposlenicima omogućiti rad u prirodi s brzom internet vezom, ističe Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.

U paketu usluga u Istra Premium Camping Resortu gosti će moći koristiti besplatnu uslugu prijevoza i korištenje sauna, unutarnjeg bazena i teretane u obližnjem Valamar Diamant Hotel & Residence. U kampu je organiziran i Stay Fit program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije kroz koji će ih voditi treneri, kao i druge vrste sportske rekreacije i zabave.

Također ponuda uključuje moderan camping home do mora, brzu internetsku vezu (200/200 Mbit/s), premium obiteljske sadržaje, organiziranu zabavu za djecu u sklopu Maro kluba, Multimedia Game Lounge i Istra Theater.

Dulji boravak  u Valamarovim kamping ljetovalištima je idealan ne samo za goste koji se žele odmoriti već i za kompanije koje svojim zaposlenicima žele pružiti mogućnost premještanja ureda i boravak u prirodi uz more tijekom ove jeseni i zime. Kad uz sve usluge i pogodnosti koje osiguravamo gostima dodamo i odličnu cijenu paketa smještaja koja kreće već od 450 eura mjesečno, vjerujemo da će gosti prepoznati odličnu priliku za dugoročni boravak na moru” dodao je Radoš.

Foto: Valamar.com

Gosti koji se odluče dulji period provesti u Ježevac Premium Camping Resortu na otoku Krku očekuju i mogućnosti rekreacije na višenamjenskom sportskom igralištu te bogati sadržaji u Multimedia Game Loungeu – zabavnoj zoni s video igricama.

Tu se također odlično nadopunjuje i Valamarova online trgovina Valfresco Direkt s besplatnom dostavom gotove hrane i namirnica, a oba kampa su i pet friendly kampovi.

Fokus na digitalne nomade

Tako se Valamar pridružio novom trendu “long stay” ponude te otvaranju hotela prema workspace modelu kao i drugi globalni hotelski lanci, kao što su Hilton, Marriot, InterContinental i mnogi drugi. Također, nedavno su i Booking com i Airbnb uveli opcije za duži boravak u smještajnim objektima.

O ovome trendu govore i tzv. digitalni nomadi koji promoviraju novi način rada i življenja, a mi uz njih pozivamo i sve one koji jednostavno žele promijeniti svoje mjesto boravka na neko vrijeme da dođu u Istru i na otok Krk te kvalitetno i opuštajuće iskoriste nadolazeće mjesece“ zaključio je Radoš.

Zanimljivo, kada gledamo širu sliku, Valamar cilja na obitelji, digitalne nomade, kao i digitalne kompanije koje mogu ured preseliti u jedan od modernih kampova. Uz dodatne razne usluge i sadržaje, za cijenu od 450 eura, čini mi se kao dobra vrijednost za novac.

Pogotovo program za obitelji s fokusom na djecu kroz Maro klub, gdje jedan ili oba roditelja kao digitalni nomadi ( osobe koje svoj posao mogu odraditi online preko laptopa ) imaju osiguran dječji program i animaciju kao i mir, te druge aktivnosti i resurse za kvalitetni odmor uz posao ili business with pleasure.

Naslovna Fotografija: Valamar, Kaboompics / Ilustracija: HrTurizam.hr

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN