Valamar Riviera iduće sezone otvara Premium kamping ljetovalište u Funtani

Kamp Istra Sunny Camping 2* u Funtani na jesen ulazi u drugu fazu investicije u okviru koje će se repozicionirati u vrhunsko kamping ljetovalište pod nazivom Istra Premium Camping Resort

Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera već na jesen kreće s novim investicijama.

Nadzorni odbor Valamara dao je prethodnu suglasnost za ulaganja i projekte vrijedne ukupno 616,5 milijuna kuna u 2019. godini, a jedna od većih investicija među tim projektima je repozicioniranje sadašnjeg kampa Istra Sunny Camping 2* koji uskoro ulazi u drugu fazu investicije kako bi iduće sezone postao vrhunsko kamping ljetovalište pod nazivom Istra Premium Camping Resort.

Valamar je među prvima na Mediteranu počeo razvijati premium kampiranje s prvim kampom s pet zvjezdica u Hrvatskoj na Krku, Krk Premium Camping Resort 5*, značajnim ulaganjima i podizanjem razine usluge u Lanterna Premium Camping Resort 4* u Poreču te u ostalim kampovima portfelja. 

Nakon ove velike investicije, Istra Premium Camping Resort imat će veliki obiteljski Aquapark s 1000 četvornih metara vodene površine, veliku zabavnu dvoranu s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu, jednu od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, svoju Piazzu, restorane, barove, V Sport Park i igrališta, kao i glamping šatore te luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima.

Repozicioniranje proizvoda prema ponudi više dodane vrijednosti u segmentu kamping ponude dio je strategije razvoja i investicija u Valamaru. Istra Premium Camping Resort bit će ljetovalište najviše razine s bogatom ponudom i odličnom uslugom koji će otvoriti i dvjestotinjak novih radnih mjesta te zasigurno biti jedan od najboljih kampova u Europi“, istaknuo je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri. 

Camping Adriatic by Valamar, prema novoj brend strategiji, podijeljen je na tri brenda. 

Camping Adriatic by Valamar Premium Resorts nudi luksuzan smještaj u kamping kućicama ili glampingu uz kompletnu uslugu na tematskim plažama i bazenima, aktivan odmor, gastronomsku ponudu i autentičan doživljaj destinacije. Camping Adriatic by Valamar Resorts nudi ugođaj odmora uz more s kvalitetnim i raznovrsnim sadržajima i uslugama kampa, dok Camping Adriatic by Valamar Sunny označava odmor u netaknutoj prirodi uz čisto more. 

POVEZANA VIJEST:

VALAMAR RIVIERA OBILJEŽILA 65. GODIŠNJICU POSLOVANJA TE SVEČANO OTVORILA NOVU UPRAVNU ZGRADU U POREČU

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN