Vodeći hotelijeri organizirali mogućnost testiranja svojih gostiju u turističkim destinacijama

Nakon Falkensteiner-a i drugi vodeći hotelijeri organizirali su mogućnost testiranja svojih gostiju u turističkim destinacijama diljem jadranske obale, sve s ciljem kako bi povećali razinu sigurnosti i omogućili što...

Nakon Falkensteiner-a i drugi vodeći hotelijeri organizirali su mogućnost testiranja svojih gostiju u turističkim destinacijama diljem jadranske obale, sve s ciljem kako bi povećali razinu sigurnosti i omogućili što bezbrižniji odmor svojim gostima.

Testiranje je namijenjeno gostima koji dolaze iz zemalja koje su uvele obvezu ili mogućnost testiranja prilikom povratka u matičnu zemlju. Neke kompanije omogućavaju besplatno testiranje ili sufinanciraju testiranje, posebno za goste iz Austrije koji zbog novih okolnosti prilikom povratka u Austriju iz Hrvatske trebaju predočiti negativan PCR test na Covid-19.

Tako Maistra omogućuje besplatno PCR testiranje za boravke u objektima do 15. rujna, i to po sljedećim kriterijima: za rezervacije od 1000€ omogućuje se testiranje do dvije osobe, za rezervacije od 1500€ do tri osobe te za rezervacije od 2000€ testiranje do 4 osobe.

Svi otvoreni objekti Valamar Riviere nude austrijskim gostima besplatno PCR testiranje, ako je trošak testiranja manji od 50 posto ukupnog računa boravka. Navedeno vrijedi za individualne goste, OTA i paušalne goste u kampovima koji su austrijski državljani.

Arena Hospitality Group preuzima trošak PCR testiranja za goste koji dolaze iz Austrije, i to u potpunosti ili djelomično, ovisno o ukupnom trajanju boravka. Falkensteiner Hotels&Residences nudi besplatno testiranje gostima koji ostvare minimalni boravak od 3 noći, a daje popust od EUR 50 za sve goste iz Italije i Austrije koji odlaze iz hotela nakon minimalnog boravka od 3 noći i žele obaviti testiranje u svojoj zemlji.

Jadranka Grupa sufinancira trošak testiranja u svojim kampovima sa iznosom ovisnim o ukupnom računu boravka, dok Amines Hotels & Campsites sufinancira trošak testiranja u svojim hotelima za goste iz Austrije, sa iznosom ovisnim o ukupnom računu boravka.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN