Vodič za opremanje visokokvalitetnom tehnikom u turizmu

Uz manje brige, efikasno opremite svoje prostore

Autor:  HrTurizam Promo

30. ožujka 2024.

Jeste li spremni za turističku sezonu? Bilo da opremate apartman ili želite sebi olakšati posao kvalitetnim profesionalnim aparatima, pravo je vrijeme da se pobrinete za sve što će vam biti potrebno.  

Mnogo energije se troši pregledavajući različite modele, uspoređujući cijene i razmišljajući o kompromisima. Jedan od načina je iskoristiti prednosti paketnih ponuda ili kupiti veći broj aparata od istog dobavljača. Na taj način možete ostvariti značajne popuste i uštede. Odabirom ovog pristupa, oslobađate se tereta donošenja mnoštva odluka i osiguravate da vaš novac radi za vas.   

Opremanje nije samo stvar praktičnosti, već i estetike.

Bijela tehnika i oprema postaju sve važniji faktori koji doprinose dojmu prostora i utječu na iskustvo gostiju. 

Unknown 12

Electrolux MyPRO nudi seriju perilica rublja i sušilica u dvije veličine (8 kg i 12 kg) koje su posebno osmišljene za mjesta gdje posla uvijek ima. Odlično će služiti i u restoranima, hotelima manjeg kapaciteta ili praonicama rublja.  

Odlikuju se po vrhunskom kapacitetu, izdržljivosti i brzini, a upotreba se može plaćati žetonima i karticom ako se radi o samoposlužnom aranžmanu. Uz to se savršeno uklapaju i valjci za preglanje koji se ističu izvanrednom produktivnošću i fleksibilnošću te jamče izvrsne i brze rezultate.

Ono što je svakako najveći plus jest razumna cijena po kojoj svaki od ovih aparata dolazi. 

Rollman brosura fin hr 2 01 1

Rollman valjak za peglanje je još jedno efikasno rješenje za peglanje u turističkim objektima. Uspješno zadovoljava profesionalne potrebe hotelskih i apartmanskih smještaja te restorana i spa centara.

Štedljivo koristi električnu energiju te uz izuzetnu brzinu jamči i ugodnije rukovanje – 15 kg rublja moguće je opeglati u samo 45 minuta.   

Ljeti vremena uvijek fali, uštedite si vrijeme peglanja odličnim valjkom za peglanje. Naravno, uređaj u potpunosti zadovoljava EU standarde te posjeduje CE certifikat. 

Over easybe september 1

EasyBe perilica posuđa na žetone za kampove i marine nudi jedinstvenu uslugu pranja posuđa koja je dostupna u 14 europskih zemalja u više od 120 kampova. Ova inovativna usluga omogućuje gostima kampova da operu i osuše posuđe u samo 5 minuta, eliminirajući potrebu za ručnim pranjem. Cilj ovakvog pristupa je pružiti održivo poslovanje kampovima kako bi povećali profite i zadovoljstvo gostiju. Ova održiva usluga donosi sreću i udobnost gostima kampova, dok istovremeno štedi vrijeme, vodu i energiju. 

U eHome-u naglašavaju velik izbor proizvoda vodećih svjetskih brendova. Brze i sigurne isporuke te zajamčena kvaliteta ključni su aspekti njihove usluge. Njihov poseban odjel nudi profesionalne uređaje za poslovne prostore poput praonica, hotela i restorana, uz pružanje najbolje prodajne i postprodajne usluge 

Kao dodatnu pogodnost, nude uslugu dostave s uključenom montažom uređaja na području Zagreba i okolice. Također, osigurali su pravo prvenstva kod eventualnih budućih servisnih zahtjeva, kako u jamstvenom tako i izvan jamstvenog roka. 

Kroz svoju ponudu, eHome podržava različite segmente ugostiteljske industrije, uključujući hotele, restorane, praonice rublja, kampove i marine. Tvrtka se ističe brzim i sigurnim isporukama te zajamčenom kvalitetom proizvoda, što je ključno za poslovne subjekte koji se oslanjaju na učinkovito funkcioniranje opreme. 

Ako i vi želite efikasnije gospodariti svojim poduzećem, otkrijte kako unaprijediti svoj poslovni prostor s najnovijom industrijskom bijelom tehnikom.

Kontaktirajte eHome danas, a možete posjetiti i njihov prodajno izložbeni salon u Vrbanjskoj ulici 1 u Zagrebu. 

Autor:  HrTurizam Promo

30. ožujka 2024.