VRM Days: "place to be" za svakog profesionalca koji se bavi kratkoročnim i srednjoročnim najmom

Obavezan dolazak za svakog profesionalca koji se bavi kratkoročnim i srednjoročnim najmom.

Autor:  HrTurizam.hr

13. rujna 2023.

U hotelu Ambasador u Opatiji 19. i 20.rujna se po prvi put ikad na našim prostorima održava konferencija s fokusom na privatni smještaj, agencijsko poslovanje, property managere i one koji žele podići svoju razinu poslovanja na jednu novu razinu.

VRM Days ili Vacation Rental Management Days je u Opatiji pripremio odličan spoj jednih od vodećih tvrtki iz ovog dijela branše poput VRBOa, Hometogo, Beerent, Pricelabs, Worldline, Infobip, Kroati.de, data analysis tvrtki, channel managera i OTA, te marketinških tvrtke poput Arbone i Markethinga, neke od vodećih ljudi u branši poput Simon Lehmanna koji je ujedno i glavni moderator konferencije.

"Agencije, property manageri, razni profesionalci iz ovog dijela branše dolaze kako bi vidjeli i čuli što se konkretno događa, koji su trendovi i tehnologije koji će nam pomoći u poslovanju." navodi Saša Bosanac, organizator konferencije. 

1694592793635

S više od 25 tvrtki izlagača 50 i više govornika, 30 i više panela, predavanja i stotine posjetitelja su svakako garancija kvalitetnih 2 dana! Odlična prilika za networking, upoznati se s raznim rješenjima, izjasniti se s problemom i dobiti rješenje, 

vidjeti načine kako produljiti sezonu, iskoristiti nove tehnologije AI i machine learning, pronaći novog partnera. Ovo su samo neke od mogućnosti i ciljeva VRM Days-a.

Budite i Vi dio ovog 1.VRM Days i budite korak ispred drugih!

Posjetite www.vrmdays.com i osigurajte svoje mjesto jer je broj ulaznica ograničen!

 

Autor:  HrTurizam.hr

13. rujna 2023.