Zagreb i Rijeka ponovno povezani s Italijom

FlixBus, europski autobusni lider u prijevozu putnika nastavlja s obnavljanjem mreže i ponovnim uspostavljanjem međunarodnih linija iz Hrvatske. Tako su putnicima iz Italije poput Trsta, Padove, Venecije, Bologne, Milana...

FlixBus, europski autobusni lider u prijevozu putnika nastavlja s obnavljanjem mreže i ponovnim uspostavljanjem međunarodnih linija iz Hrvatske.

Tako su putnicima iz Italije poput Trsta, Padove, Venecije, Bologne, Milana i Torina, na raspolaganju direktne linije prema Zagrebu i Rijeci, a Zagreb se dodatno 4x tjedno povezuje i s Rimom.

“Praćenjem razvoja putničkog prometa u Hrvatskoj od početka popuštanja mjera u prijevozu putnika autobusom, primijetili smo daljnju potrebu za jednostavnom i dostupnom vezom s Italijom, trenutno ponajviše u turističke svrhe. Zagreb i Rijeka kao moćna FlixBus čvorišta prvi su gradovi ponovno povezani s destinacijama u Italiji, odnonso Hrvatskoj za talijanske putnike, a nedavno uvedenom noćnom linijom iz Zagreba prema Rimu osigurali smo dodatne kapacitete za ovu ljetnu sezonu” rekao je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Oporavak zelene mreže diljem Europe pozitivno utječe na turističku sezonu u Hrvatskoj

U drugoj polovici lipnja, otvaranjem granica te ponovnom uspostavom međunarodnog putničkog prijevoza, FlixBus je započeo s oporavkom svoje zelene mreže linija diljem Europe i svijeta, što je rezultiralo i boljom dostupnošću Hrvatske koja je trenutno direktno povezana sa Slovenijom, Mađarskom, Austrijom, Njemačkom, Češkom, Slovačkom, Poljskom, Švicarskom, Luksemburgom, Francuskom i Italijom.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN