Zagrebačka banka lansirala interaktivnu platformu za otkrivanje skrivenih ljepota Hrvatske

Svi željni istraživanja novih lokacija u Hrvatskoj od sada na stranici prviput.hr mogu pronaći neotkrivena mjesta za svoje sljedeće putovanje ili izlet.  Interaktivna platforma prviput.hr jedinstveno je mjesto s...

Svi željni istraživanja novih lokacija u Hrvatskoj od sada na stranici prviput.hr mogu pronaći neotkrivena mjesta za svoje sljedeće putovanje ili izlet. 

Interaktivna platforma prviput.hr jedinstveno je mjesto s informacijama o neistraženim turističkim doživljajima Hrvatske pokrenuta u sklopu projekta kojim Zagrebačka banka daje podršku malim poduzetnicima u turizmu.

Na jednom mjestu platforma objedinjuje informacije o zanimljivim lokacijama, uslugama i turističkim proizvodima. U isto vrijeme, malim poduzetnicima i OPG-ovima daje priliku da se predstave domaćim gostima. 

Posjetitelji će na stranici moći otkriti priče pobjednika projekta #prviput koji je Zagrebačka banka pokrenula u rujnu, a na karti će biti označeno i opisano više od 150 lokacija prijavljenih na natječaj.

Osim toga, na karti će biti ucrtano i dodatnih 60 skrivenih prirodnih ljepota, za čije se otkrivanje pobrinula Hrvatska turistička zajednica. Svi koji posjete prviput.hr moći će u samo par klikova naći inspiraciju za sljedeće putovanje kao i direktno kontaktirati vlasnike označenih lokacija s upitima o smještaju, turističkoj, gastro i drugoj ponudi. 

U sklopu projekta #prviput stručni žiri koji je okupila Zagrebačka banka odabrao je 15 jedinstvenih lokacija i doživljaja koji obogaćuju turističku ponudu Hrvatske.

Dvoje od njih, Heritage hotel Frankopan iz Ogulina i Ranč Ramarin nedaleko od Slavonskog Broda, osvojili su veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima. 

TV spot za Heritage hotel Frankopan u Ogulinu već je predstavljen publici te je svojim šarmom i lijepom obiteljskom pričom osvojio simpatije gledatelja. Hotel je prepoznat kao kulturno dobro, a nalazi se tik do Frankopanske kule i Ivanine kuće bajke.

Uz smještaj u 21 sobi koje nose imena likova slavne spisateljice Ivane Brlić Mažuranić, gosti će osjetiti duh prošlosti, uživati u brojnim sadržajima i probati tradicionalna domaća jela među kojima je čak 30 vrsti palačinki. 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN