Budite dio Zlarinske milenijske fotografije

Turistička zajednica Zlarina pozivamo sve mještane, prijatelje i ljubitelje Zlarina da 30.07.2016. s početkom u 18:30h, sudjeluju u jedinstvenom događanju – snimanju milenijske fotografije. Zadnja ovakva fotografija na kojoj su sudjelovali...

Turistička zajednica Zlarina pozivamo sve mještane, prijatelje i ljubitelje Zlarina da 30.07.2016. s početkom u 18:30h, sudjeluju u jedinstvenom događanju – snimanju milenijske fotografije.

Zadnja ovakva fotografija na kojoj su sudjelovali svi mještani Zlarina bila je Tijatova rođendanska. Sada Facebook grupa Tijat u <3 i fotograf Šime Strikoman žele u čast našem Dadi napraviti milenijsku fotografiju u obliku koraljne ogrlice. Kako i ne bi kad je to bila njegova dugo iščekivana, a neostvarena želja.
Zlarin-1

Za potrebe snimanja imat ćemo i posebnog gosta – voljenog nam Tijata koji će besplatno prevesti sve zainteresirane iz Šibenika te se nakon poziranja na zlarinskoj rivi vratiti u grad. Okupljanje je u 18:30h kada se kreće  s raspoređivanjem sudionika. Jedini uvjeti za sudjelovanje su da svi dođu u crvenim majicama i da se prethodno upišu u uredu Turističke zajednice Zlarina.

Samo fotografiranje će se održati u 19h iz helikoptera te svi moramo biti spremni. Ubrzo nakon fotografiranja bit ćete u mogućnosti i kupiti Koraljnu milenijsku fotografiju! Izuzev onih koji dolaze iz Šibenika, 29.07., u 18h imat ćemo na Rivi 10min probu. Polazak Tijata (nevezano za redovnu liniju) na dan 30.07. iz Šibenik u 18:30h, a povratak u 19:45h.

zlarinevent

Povezane vijesti: