Zrakoplov Eurowingsa brendiran s logotipom Full of Life sletio u Pulu

U nedjelju, 28. svibnja u Zračnu luku Pula sletio je zrakoplov kopanije Eurowings iz Münchena, a posebnost ovog leta je što je zrakoplov brendiran s logotipom Hrvatske turističke zajednice...

U nedjelju, 28. svibnja u Zračnu luku Pula sletio je zrakoplov kopanije Eurowings iz Münchena, a posebnost ovog leta je što je zrakoplov brendiran s logotipom Hrvatske turističke zajednice i logotipom Istarske turističke zajednice.

Ovo je odličan način promoviranja Istre i Hrvatske, jer zrakoplovi kompanije Eurowings prometuju diljem Europe.

Eurowings, koji preuzima operacije od Germanwingsa, tvrtka je kći njemačke Lufthanse i u 2017. godini znatno je pojačao operacije prema hrvatskim zračnim lukama, tako što je uveo nove linije, povećao broj postojećih i produžio sezonu letenja.

Tako je Eurowings uveo nove letove iz Münchena prema Zračnoj luci Pula tri puta tjedno – od ožujka do listopada, a uz liniju koja Istru povezuje s glavnim gradom Bavarske, otvorena je i linija iz Düsseldorfa za Pulu te se proširuje sezona leta iz Berlina i Stuttgarta od travnja do listopada. Također, Eurowings povezuje Osijek, Rijeku, Zagreb, Dubrovnik, Zadar i Split s cijelom Europom.

Povezane vijesti: