Zrakoplov Eurowingsa leti oslikan bojama Kvarnera

Naljepnice kojima se promovira Kvarner postavljene su na zrakoplov Eurowingsa koji je polazeći iz Dusseldorfa, letio za Gran Canariu, Budimpeštu, Zürich, London, Hamburg, Dresden, Lanzarote, Prištinu, Berlin, Manchester, Newcastle...

Naljepnice kojima se promovira Kvarner postavljene su na zrakoplov Eurowingsa koji je polazeći iz Dusseldorfa, letio za Gran Canariu, Budimpeštu, Zürich, London, Hamburg, Dresden, Lanzarote, Prištinu, Berlin, Manchester, Newcastle i Rim.

Zrakoplov Eurowingsa s kvarnerskim obilježjima promovirat će Kvarner  do 15. studenoga 2019. godine.

 

Foto: Zračna Luka Rijeka

 

Ove godine Zračna luka Rijeka ostvarila sve povijesne rekorde. Tako je ostvaren je promet od preko 180 tisuća putnika te preko 5 tisuća operacija. Za iduću sezonu već su potvrđena 3 nova avioprijevoznika – TUI na destinacijama Manchester i London, Volotea na destinaciji za Marseille, te Lufthansa na destinaciji za Munchen.

 

Osim novih zračnih prijevoznika na Zračnoj luci Rijeka ostaju i novi avioprijevoznici iz 2018. g.: Condor i Transavia, a najavljeno je i značajno povećanje linije za Eindhoven kompanijom Transavia (povećanje za preko 300%)

Foto: Zračna Luka Rijeka

 

Povezane vijesti: