Najavljen 3. zagrebački Forum obiteljskog smještaja

Najveće regionalno okupljanje namjenjeno vlasnicima privatnog smještaja.

HGK Zajednica obiteljskog turizma u srijedu 22. veljače u hotelu Sheraton organizira 3. zagrebački Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće regionalno okupljanje  namjenjeno vlasnicima privatnog smještaja.

Glavni cilj konferencije je upoznavanje sudionika sa trendovima i zakonskom regulativom u ovoj djelatnosti koja čini 50 posto ukupnih turističkih kapaciteta Hrvatske. Koje su porezne obaveze iznajmljivača, kako najbolje iskoristiti on line kanale za promociju i prodaju smještaja te kako upotrijebiti vlastite kapacitete u  niskoj sezoni za besplatan smještaj u bilo kojem dijelu svijeta, samo su neke od tema na 3. zagrebačkom FOS-u.

Kao posebna zanimljivost najavljen je Panel urednika u kojem će glavni urednici najvažnijih domaćih turističkih portala govoriti o kreativnom pristupu turizmu. “Ovaj vid mikropoduzetništva postaje sve zanimljiviji vlasnicima nekretnina u Zagrebu, ili pak onima koji ih uzimaju u najam, pa tako broj iznajmljivača u posljednjih nekoliko godina bilježi rast veći od 30% godišnje. Kako bi opstali na sve zahtjevnijem tržištu, domaćini moraju dobro poznavati nove alate te razumjeti želje i potrebe svojih gostiju” istaknula je  Danijela Čavlović, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma za grad Zagreb.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a svim registriranim pružateljima usluga smještaja Hrvatska gospodarska komora će uskoro elektroničkom poštom poslati službeni poziv i prijavu za konferenciju. Dođite, educirajte se i uključite se u konstruktivnu raspravu, jer jedino tako može rasti i razvijati se.

Foto: Booking.com

Vijesti: