Novi odličan video iz serijala ljepote otoka Krka

Mladi profesionalni fotograf Srđan Hulak s otoka Krka stalno oduševljava sve koji ga prate s odličnim fotografijama otoka Krka, a sad je otišao i korak dalje je je predstavio...

Mladi profesionalni fotograf Srđan Hulak s otoka Krka stalno oduševljava sve koji ga prate s odličnim fotografijama otoka Krka, a sad je otišao i korak dalje je je predstavio video serijala Ljepote otoka Krka u 4K rezoluciji.

„Seriju videa kao i YT kanal pokrenuo sam s svrhom promocije mog otoka prema svim ljubiteljima otoka, kao i onima koji će to tek postati. Video će osim ljepota prenositi i korisne informacije, izdvajati iz ponude otoka dragulje i predstavljati ih na engleskom jeziku. Vjerujem da u hrvatski turizam zaslužuje biti i više nego samo sezonska epizoda stoga ću se truditi donositi i ovakve rijetke i predivne snimke naših prostora van klasične sezone.“ ističe Hulak te dodaje kako sve radove mogu pratiti na Facebook i YouTube profilu Discovering Island Krk.

Nakon prvog promotivnog filma koji je oduševio društvene mreže, novo godišnje doba donosi novi film iz serijala o ljepotama otoka Krk. Kao video inačica, sada već poznatih kalendara o ljepotama otoka, nastavlja se serijal koji priča priču o prirodnim ljepotama otoka kao i o njegovim više ili manje skrovitim lokacijama koje pozivaju na otkrivanje.

U ovom videu gledatelj upoznaje otok Košljun, Bašćanski vinograd, najveći slap na otoku (Vela Rika), buru na otoku, zaleđeno jezero Ponikvu, ribare koji ulaze u grad Krk, vidike Stare Baške, arheološki lokalitet Cickine i Negit “Moja je želja ovim serijalom povećati vidljivost svog otoka na sveopće dobro te ukazati time da je ovo samo kamen temeljac za daljnje vizualno brendiranje otoka koje naš otok svakako zaslužuje” zaključuje Hulak.

Bez daljnjeg teksta prepuštam vas video uratku koji će vas u tri minute očarati onime što otok postaje zimi. Uživajte.

Vijesti: