Pogledajte ovaj nevjerojatni video od kojeg Vam zastaje dah!

Da često ne znamo cijeniti što imamo već spada u kategoriju: Nevjerojatno, ali istinito. Nekada nam stranci moraju pokazati koliko predivnu obalu i prirodu imam, a tako je uzimamo...

Da često ne znamo cijeniti što imamo već spada u kategoriju: Nevjerojatno, ali istinito. Nekada nam stranci moraju pokazati koliko predivnu obalu i prirodu imam, a tako je uzimamo zdravo za gotovo. Upravo novi odlična video sniman bespilotnom letjelicom koji su turisti snimili na svom odmoru ploveći Dalmatinskom obalom pokazuje svu ljepotu i čari koju imamo i resurs koji svakako pametno moramo očuvati.

Kako autori ističu, ovo je bio nezaboravni tjedan iz kojeg nosimo predivne uspomene iz prekrasne Hrvatske. Kada Vam ne bi otkrili gdje je sniman ovaj video, sigurni smo kako ga ne bi smjestili u Hrvatsku, nego vjerojatno u neku drugu egzotičnu zemlju. Inače, video je sniman kod Milne na otoku Brač, Komiži na otoku Visu i na Palmižani na otoku Sv.Klement.

Ovo je samo još dokaz kako nove tehnologije, kao i kvalitetna fotografija i video mogu biti odlična turistička razglednica i motiv dolska u turističku destinaciju. Jednostvano želite biti dio ovog videa, zar ne?

Odlična besplatna reklama za hrvatski turizam. Uživajte u videu i  ljepoti našeg Jadrana

Izvor: Drone Club

Vijesti: