19 dana prkosa – akcija opatijskih ugostitelja i hotelijera

Život se ovog tjedna lagano vraća u opatijske kavane i ugostiteljske objekte, a izlazak iz dvomjesečnog razdoblja zatvorenih objekata i distance prema gostima, opatijski su ugostitelji i hotelijeri odlučili...

Život se ovog tjedna lagano vraća u opatijske kavane i ugostiteljske objekte, a izlazak iz dvomjesečnog razdoblja zatvorenih objekata i distance prema gostima, opatijski su ugostitelji i hotelijeri odlučili obilježiti posebnom „19 dana prkosa“ akcijom. 

Tijekom narednih 19 dana, odnosno do 1. lipnja, velika većina ugostiteljskih objekata i hotela u Opatiji svojim će posjetiteljima ponuditi posebne pogodnosti, prilagođene ponudi i tipu lokala – od popusta na pojedine usluge do općeg popusta u visini od simboličnih „kovidovskih“ 19 posto. Simbolikom broja 19 žele iskazati prkos prema pandemiji  te vjeru u bolje nadolazeće razdoblje.

Izuzetno nam je drago da je ova inicijativa krenula od strane opatijskih ugostitelja koji su i glavni nositelji prestižne reputacije Opatije kao vrhunske gastro destinacije. I u ovim zahtjevnim vremenima pokazali su svoju proaktivnost i kreativnost, a u suradnji s Turističkom zajednicom grada Opatije potakli i ostale turističke subjekte da se uključe u akciju. Time je naša privreda zajedništvom odlučila pokazati prkos posljedicama pandemije i nagraditi prve goste koji su se vratili dugo odgađanim navikama uživanja u kavi ili večerama uz romantične opatijske vizure“, kazala je direktorica TZ Opatija Suzi Petričić.

U ovu akciju uključeni su razni restorani, kavane, slastičarnice, kafići i barovi, kao i i hotelijeri, ali i Thalasso Wellness Centar koji će također do početka lipnja za svoje posjetitelje nuditi posebne pogodnosti.

Hoteli Bevanda, Domino, Mali Raj, Navis, Pansion Učka, Paris, Villa Ariston, Villa Dubrava, Villa Kapetanović, Villa Schubert otvoreni su u svibnju te će također sudjeluju u akciji „prkosa“ te će dodatno tijekom 19 dana svojim gostima pripremiti brojne specijalne ponude.

Ostali opatijski hotelijeri, prema najavama, vrata će otvoriti početkom lipnja.

Foto: TZ Opatija

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN