ACI marina Rovinj nominirana za prestižnu nagradu The Best Superyacht Marina Award

Nakon što joj je prošle godine pripala prestižna titula marina No.1, ACI marina Rovinj nominirana je za nagradu najbolje marine – The Best Superyacht Marina Award 2020. Nagradom koja...

Nakon što joj je prošle godine pripala prestižna titula marina No.1, ACI marina Rovinj nominirana je za nagradu najbolje marine – The Best Superyacht Marina Award 2020.

Nagradom koja se dodjeljuje u sklopu globalnog programa nagrađivanja Superyacht Business Awards, odaje se priznanje izvrsnosti usluge u nautičkom turizmu. Kao suvremena marina jedinstvenog dizajna i najnovijih tehnoloških rješenja, ACI marina Rovinj pruža bogat sadržaj i kvalitetu usluge, čime je pozicionirana u sam vrh svjetskog nautičkog turizma. Nautička izvrsnost potvrđena je i kategorizacijom od 5 sidara, koja se dodjeljuje marinama najviše kategorije.

Kako bi odabrali najbolju marinu, čak više od 15 000 kapetana i članova posade ocjenjuju iskustvo boravka te uslugu koju marine pružaju svojim gostima i vlasnicima. Osim opreme, sadržaja, društvenih programa i usluge, neki od kriterija koji se uzimaju u obzir pri glasanju za The Best Superyacht Marina Award pod kategorijom BEST MARINA:ADRIATIC su lokacija marine, dostupnost, sigurnost, zaštita okoliša te value for money. 

ACI marina Rovinj. Foto: Davor Zunic

Uz brojne specijalizirane usluge, Aci marina ROivnj nudi uslugu pražnjenja crnih i sivih tankova, servisiranja plovila te je domaćin mnogih regata, među kojima i svjetski poznate ADRIS RC 44 regate. Također, ACI posjeduje ISO 9001 certifikat i nositelj je plave zastave za ACI marinu Rovinj, što je u skladu s odgovornim načinom poslovanja te zaštitom mora i okoliša.

ACI kao najveći sustav marina i nositelj nautičkog turizma usmjerava stalne napore i ulaganja u promociju nautičkog turizma i pozicioniranje Hrvatske na nautičkoj karti svijeta. Kontinuiranim podizanjem kvalitete samih marina, ali i unaprjeđenjem pratećih sadržaja doprinosimo kvaliteti nautičke, ali i hrvatske turističke ponude, zbog čega nas iznimno veseli ova nominacija.“, izjavio je predsjednik Uprave ACI-a Kristijan Pavić.

U Hrvatskoj se već sada nalazi 40 posto svjetske charter flote, a ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s promocijom Hrvatske kao nautičke destinacije. Neizostavan dio poslovanja čine i ulaganja, a upravo je ACI marina Rovinj najveća investicija u povijesti ACI-ja te jedna od najvećih u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, u koju je uloženo više od 150 milijuna kuna.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN