Adria Hotel Forum, vodeća hotelsko – investicijska konferencija za jugoistočnu Europu mijenja svoju strukturu

Autor:  HrTurizam.hr

1. rujna 2022.

Nakon 8 godina održavanja u Zagrebu te jednog izdanja u Beogradu (2019. godine) Adria Hotel Forum ( AHF ), vodeća hotelsko – investicijska konferencija za jugoistočnu Europu se po prvi put održava u Grčkoj, točnije 26.-27. rujna u Anteni.

Također, od ove godine Adria Hotel Forum mijenja i svoju strukturu. 

U fokus i program dodaje Bugarsku, Rumunjsku i Grčku te će pod novim nazivom – IDEEA (Investment in the Development of Eastern & Central European Assets) povezivati sve zemlje SEE i CEE regije te dati pregled investicijskih zbivanja, ali i usmjeravati potencijalna ulaganja na sve zemlje SEE i CEE regije.

Organizatori konferencije, The Bench, kao jedan od razloga odlaska u Atenu navode i činjenicu da je Grčka trenutno jedna od najpoželjnijih destinacija u Europi za investicije u turizmu.

Marina Franolić, direktorica za Srednju i Istočnu Europu, izjavila je kako su sponzori konferencije, a radi se pretežito o poznatim hotelskim brendovima, iznimno zadovoljni činjenicom da se konferencija seli u Grčku – što potvrđuje povoljnu investicijsku klimu. 

Screenshot 2022 09 01 at 11

Kao i svih godina do sada konferencija će okupiti iznimno zvučna imena hotelijerstva, a jedan od već potvrđenih govornika na ovogodišnjoj IDEEA je Dimitris Manikis, predsjednik Wyndham Hotels & Resort grupacije za Europu, Bliski istok, Euroaziju i Afriku.

Koliko je uistinu velik interes za investiranjem te koliko je važna konferencija za regiju dokazuje i zavidan broj međunarodnih govornika:

  • Maria Ashton, Potpredsjednica i voditeljica luksuznog razvoja, Accor Sjeverna Europa
  • Paulina Bohdanowicz-Godfrey, Viša direktorica za energiju i okoliš za Europu, Bliski Istok i Afriku, Hilton
  • Mike Collini, Potpredsjednik za razvoj Srednja, Istočna i Južna Europu, Hilton
  • Jérôme Lassara. Potpredsjednik za razvoj, Accor Južna Europa
  • Elie Milky, Potpredsjednik za razvoj, Radisson Hotel Group
  • Andrea Rother, Direktorica razvoja za Srednju i Istočnu Europu, Choice Hotels

I mnogi drugi.

Za sve naše čitatelje, osigurali smo prijave po posebnim cijenama te se možete prijaviti putem ovog linka, i ostvariti popust od 300 eura. Više informacija o samoj konferenciji, programu te govornicima dostupno je na službenoj stranici. 

 

 

Autor:  HrTurizam.hr

1. rujna 2022.