Aminess gradi prvi hotel za zaposlenike

Turistička kompanija Aminess priključuje se listi turističkih kompanija koje su izgradile ili grade hotel za svoje zaposlenike. Tako je Aminess danas najvio kako je započeo s izgradnjom hotela za...

Turistička kompanija Aminess priključuje se listi turističkih kompanija koje su izgradile ili grade hotel za svoje zaposlenike.

Tako je Aminess danas najvio kako je započeo s izgradnjom hotela za svoje zaposlenike u Novigradu. Lokacija novog hotela u Novigradu koji se proteže na 2.500 četvornih metara nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta.

Hotel će imat recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala, dok će sobe većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom, francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su uspjeha kompanije. Stoga smo, uz benefite koje nudimo, odlučili izgraditi hotel za zaposlenike u kojem će se osjećati ugodno. Time ćemo svim zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva ponuditi još kvalitetniji smještaj s brojnim pogodnostima, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa te dodala kako Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada svih svojih zaposlenika  kao idealno mjesto za rad, učenje i napredak. 

“To dokazuje i certifikat Poslodavac Partner koji je Aminess primio treću godinu zaredom. Uz to, Aminess ima jednu od najvišu osnovicu za obračun plaće u turizmu i mogućnost mjesečnog neto dodatka kojim se zaposlenici dodatno nagrađuju sukladno kvaliteti rada i ophođenja prema gostima.” zaključuje Žužić.

Hotel sa svim preduvjetima za sudjelovanje na komercijalnom tržištu bit će spreman za sezonu 2020. godine.

POVEZANA VIJEST:

AMINESS POKRENULA „AMINESS GOURMET LAB“ S CILJEM EDUKACIJE KUHARA, KONOBARA I BARMENA

Vijesti: