Aminess otvara svoje objekte u Novigradu i otoku Krku

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavila je otvorenje svojih objekata u istarskom Novigradu i na otoku Krku. Tako će Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvoriti svoja vrata...

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavila je otvorenje svojih objekata u istarskom Novigradu i na otoku Krku.

Tako će Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvoriti svoja vrata gostima 26. ožujka, dok će se obližnji kamp Aminess Sirena otvoriti 01. travnja. Svoje prve ovogodišnje goste, također 01. travnja, dočekuju i Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

S velikim uzbuđenjem očekujemo prve ovogodišnje goste naših turističkih destinacija. Godina iza nas je bila izazovna, ali mi gledamo optimistično u budućnost. Našim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo i opravdati njihovo povjerenje. Budući da je prioritet sigurnost naših posjetitelja, ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Safe stay in Croatia, što potvrđuje naša ulaganja u sve segmente zadovoljstva svih naših gostiju. Potrudit ćemo se da nam ovi blagdani svima ostanu u lijepom sjećanju, rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima.

Valja spomenuti kako je Laguna Novigrad d.d., turistička kompanija koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi,  krajem 2020. godine preuzela i društva HTP Korčula d.d. i HTP Orebić d.d., čije se i službeno proširenje portfelja pod brendom Aminess uskoro očekuje.

Više u prilogu: Laguna Novigrad kupila Dalmacija hotele

Foto: Aminess

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN