Arena Hospitality Group dovodi prvi Radisson RED u glavni grad Njemačke

Arena Hospitality Group ( AHG ) najavila je potpisivanje Radisson RED Berlin Kudamm, prvog Radisson RED hotela u glavnom gradu Njemačke, koji bi treba...

Autor:  HrTurizam.hr

25. siječnja 2024.

Arena Hospitality Group ( AHG ) najavila je potpisivanje Radisson RED Berlin Kudamm, prvog Radisson RED hotela u glavnom gradu Njemačke, koji bi trebao biti otvoren u kasno proljeće 2024.

Smješten nekoliko koraka od Kurfürstendamma, poznatijeg kao Ku'damm, legendarnog berlinskog bulevara i jedne od njegovih najpoznatijih trgovačkih ulica, te unutar pješačke udaljenosti od slavne robne kuće KaDeWe, novi Radisson RED Berlin Kudamm biti će centralno mjesto smještaja za one koji žele istraživati grad, sa znamenitostima kao što su Memorijalna crkva Kaisera Wilhelma, Berlinski zoološki vrt i prostrani park Tiergarten iza ugla.

Nakon opsežnog preuređenja i renoviranja, novi Radisson RED Berlin Kudamm otvorit će se u kasno proljeće 2024. s progresivnom dizajnerskom shemom, koja se sastoji od suvremenih i elegantnih interijera prožetih snažnim umjetničkim i dizajnerskim značajkama, koji su usklađenih s kreativnim potpisom Radisson RED-a.

 “Oduševljeni smo što možemo najaviti Radisson RED Berlin Kudamm i vjerujemo da će ovaj dinamični brend biti izvrstan dodatak berlinskom hotelskom tržištu, što je jedan od najživljih europskih glavnih gradova. Ovaj projekt repozicioniranja planiran je za otvaranje uoči turnira UEFA EURO 2024. i nadopunit će naš već raznolik hotelski portfelj u glavnom gradu Njemačke. Ovo novo otvaranje Radisson RED-a uslijedit će ubrzo nakon našeg planiranog lansiranja Radisson RED Beograd u siječnju 2024., koji su dio naše daljnje strategije rasta i optimizacije portfelja.”, izjavio je Reli Slonim, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Arena Hospitality Group.

/// Radisson i Arena Hospitality Group dovode prvi Radisson RED hotel u Beograd

1706119587659

Gosti će moći koristiti hotelske terminale za samostalnu prijavu ili hotelsku aplikaciju za pristup svojim sobama, kontrolu bilo koje značajke sobe ili naručivanje hrane i pića. Hotel će imati 133 sobe za goste, uključujući 14 studija, koji ukusno kombiniraju stil, udobnost i praktičnost. Cjelodnevni restoran bit će smješten u prizemlju i služit će međunarodna jela tijekom dana, od doručka do večernjih pića.

Budući da su putovanja u slobodno vrijeme i dalje od velike važnosti za trenutne putnike, Radisson RED Berlin Kudamm imat će co-working prostor s najnovijim tehnološkim sadržajima, uključujući besplatni brzi WIFI, kao i fleksibilne prostore za događanja, uključujući područja za igre i ljetna vrtna terasa u unutarnjem dvorištu kako biste maksimalno iskoristili topla ljeta u Berlinu.

Više o radisson RED brendu sanzjate na službenim stranicama..

Foto: AHG

Autor:  HrTurizam.hr

25. siječnja 2024.