Arena Hospitality Group pomaže Općoj bolnici Pula

Uslijed krizne situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 koronavirusom, Arena Hospitality Group d.d., stavlja na raspolaganje svoje mogućnosti kako bi doprinijela lokalnoj zajednici i stanovništvu da se što lakše prebrodi teška situacija u...

Uslijed krizne situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 koronavirusom, Arena Hospitality Group d.d., stavlja na raspolaganje svoje mogućnosti kako bi doprinijela lokalnoj zajednici i stanovništvu da se što lakše prebrodi teška situacija u kojoj se svi nalazimo.

Uslijed dugogodišnje postojeće dobre suradnje sa Općom bolnicom Pula, odlučili su pomoći i materijalno, ali i stavljanjem na raspolaganje njihove zaposlenike prema mogućnostima.

Tako su iz AHG donirali bolnici 35 LCD televizora kako bi se pacijentima olakšao boravak, donirali su 100-tinjak “lunch paketa” dnevno za medicinsko osoblje bolnice te su stavili svoje zaposlenike na raspolaganje da pomažu u pripremi useljenja u nove prostore bolnice i čišćenju za što skorije useljenje u bolničke odjele.

“Arena Hospitality Grupa ovime želi dati svoj doprinos sa željom da se izvanredna situacija u kojoj živimo čim prije okonča uz što lakše posljedice, ali će također nastaviti pratiti situaciju i dalje biti od pomoći zajednici i građanima Pule, Istre i Hrvatske” ističu iz Uprave Arena Hospitality Group.

Povezane vijesti: