Arenaturist kupila dva hotela u Njemačkoj

Arenaturist, koja je do sada u svom vlasništvu posjedovala i upravljala hotelima, turističkim naseljima i kampovima isključivo na području Istre ( 7 hotela, 5 turističkih naselja i 8 kampova ),...

Arenaturist, koja je do sada u svom vlasništvu posjedovala i upravljala hotelima, turističkim naseljima i kampovima isključivo na području Istre ( 7 hotela, 5 turističkih naselja i 8 kampova ), kupila je dva hotela u Njemačkoj – hotele art’otel cologne i art’otel berlin kudamm.

Iznos investicija iznosi 54,500,000 EURA , a kako ističu iz Arenaturista, ova akvizicija je u skladu sa strateškim namjerama Društva da integrira hotele i hotelske operacije PPHE Hotel Grupe na području centralne i istočne Europe “Ovo je prvi korak premarazvoju Arenaturista u vodeću hotelsku kompaniju centralne i istočne Europe s poslovnim modelom koji uključuje vlasništvo te upravljanje vlastitom imovine i imovinom drugih, primarno pod Park Plaza brendom.“

art’otel cologne nalazi se u samom središtu Kölna na području Rheinaudocks. Novoizgrađeni hotel otvoren je 2010. godine te broji 218 soba. U ponudi hotela nalaze se i restoran, bar, sobe za sastanke i sauna. Sukladno art’otel brendu, hotel je inspiriran modernom umjetnošću, a korejski umjetnik SEO glavni je autor umjetničkih djela koja su dio interijera ovog hotela.

art’otel berlin kudamm hotel je sa 152 sobe smješten u berlinskoj četvrti Charlottenburg, nekoliko minuta udaljen od Kurfürstendamma. Od dodatnih sadržaja hotel ima restoran, bar, sobe za sastanke, saunu i teretanu. Hotel je posvećen Andyu Warholu te sadrži preko 250 djela i fotografija izrađenih od strane njegovog najboljeg prijatelja Christopera Makosa.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN