asta konferencija

ASTA, konferencija američkih stručnjaka u turizmu odgođena za proljeće 2021.

Uslijed novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, uzrokovanih epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj, nažalost, konferencija „ASTA DESTINATION EXPO“, koja se u prosincu ove godine trebala održati u Dubrovniku, u Hotelu...

Uslijed novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, uzrokovanih epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj, nažalost, konferencija „ASTA DESTINATION EXPO“, koja se u prosincu ove godine trebala održati u Dubrovniku, u Hotelu Valamar Lacroma, odgođena je za 15. – 18. travnja 2021. godine. 

Konferencija „ASTA DESTINATION EXPO 2021“ jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske, a ugošćavanje brojnih američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove bit će neophodna optimistična poruka cijeloj putničkoj industriji na početku slijedeće turističke sezone.

Američko tržište je, odmah nakon britanskog, drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te je 2019. godine u Dubrovniku boravilo 159 146 američkih turista (16 % više nego 2018. godine), a ostvareno je 442 256 noćenja  (15 % više nego 2018. godine). 

Foto: Pixabay.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN