Bernays postaje prvo RUN friendly visoko učilište u Hrvatskoj

Run Croatia manija tj. Eco sustav se širi iz dana u dan. Tako je Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, postalo prvo RUN friendly visoko učilište u Hrvatskoj,...

Run Croatia manija tj. Eco sustav se širi iz dana u dan. Tako je Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, postalo prvo RUN friendly visoko učilište u Hrvatskoj, a cilj suradnje je uključivanje studenata u što veći broj utrka visokog standarda, ali i pomoć u njihovoj organizaciji.

Osim što će sudjelovati u brojnim utrkama po cijeloj Hrvatskoj te promovirati sport, zdrav način života i pobjednički duh, Bernaysovi studenti komunikacija i turizma će zahvaljujući partnerskom sporazumu s tvrtkom Run Croatia moći sudjelovati i u organizaciji brojnih sportskih evenata od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja. Osim što će dodatno usavršiti znanja o organiziranju događaja Bernaysovci će promicati volonterstvo i zdrav život te se povezati i s drugim RUN friendly organizacijama, trkačkim zajednicama, gradovima u Hrvatskoj i svijetu, sponzorima utrka, humanitarnim organizacijama, sportskim institucijama, lokalnim zajednicama te ostalim subjektima zainteresiranim za razvoj vlastite korporativne kulture kroz kulturu trčanja.

Naš cilj je promicati ljepote Hrvatske kroz pozitivnu energiju trčanja, doprinijeti pokretanju lokalnih ekonomskih procesa na cjelogodišnjoj razini te pozitivno utjecati na zdravstveno stanje društva u cjelini. Posebno mi je drago kada s nama surađuju mladi ljudi i organizacije, kao što su Bernays i njegovi studenti, jer to šalje jasnu poruku – da smo spremni na promjenu u pozitivnom smjeru.“, rekao je Berislav Sokač, osnivač tvrtke Run Croatia.

Zadovoljstvo dogovorenom suradnjom izrazio je i izvršni direktor za razvoj Bernaysa Ivan Pakozdi: „Studenti i akademski tim Bernaysa već su imali priliku sudjelovati u događanjima u organizaciji Run Croatia, gdje su se uvjerili u snagu kvalitetno organiziranih sportskih događaja. Ovoga puta suradnja Bernaysa s tvrtkom Run Croatia i timom Berislava Sokača nadilazi sportski koncept „zdravog duha u zdravom tijelu“ s obzirom da ćemo kroz ovaj vid suradnje Bernaysovim studentima omogućiti da tijekom cijele godine stječu kvalitetno iskustvo organizacije i koordinacije nekih od najpopularnijih sportskih događaja u Hrvatskoj“

Tvrtka Run Croatia kroz organizaciju brojnih trkačih događaja djeluje na unapređenje i obogaćivanje turističkog proizvoda i ponude pojedine destinacije, ali i Hrvatske u cjelini, omogućava razvoj sadržaja koji potiču produženje turističke sezone, povećanje ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu, jačanje snage brenda hrvatskog turizma te u konačnici stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma.

Više o RUN Croatia Eco sustavu i koncpetu saznajte OVDJE

POVEZANA VIJEST:

HRVATSKA PRVA NA SVIJETU DOBIVA RUN FRIENDLY KONCEPT HOTELA – RUN HOTEL

SINERGIJOM BRENDOVA I POVEZIVANJEM IDEJA DO NOVE ODLIČNE TURISTIČKE PRIČE – MOTION TRAVEL POWERED BY RUN CROATIA

BERISLAV SOKAČ: U HRVATSKU ŽELIM DOVESTI DIO OD 50 MILIJUNA TRKAČA U EUROPI

HRVATSKA DOBILA PRVI RUN FRIENDLY HOTEL

Povezane vijesti: