Biraju se najbolji mali poduzetnici u turizmu: Prijave otvorene još samo dva dana

Još samo dva dana otvorene su prijave na natječaj #prviput, kojim Zagrebačka banka malim poduzetnicima s originalnim turističkim proizvodom osigurava snažnu stručnu i financijsku pomoć za promociju. Prijavom na...

Još samo dva dana otvorene su prijave na natječaj #prviput, kojim Zagrebačka banka malim poduzetnicima s originalnim turističkim proizvodom osigurava snažnu stručnu i financijsku pomoć za promociju.

Prijavom na natječaj mali poduzetnici u turizmu, koji su najviše pogođeni koronakrizom, imaju priliku osvojiti besplatnu marketinšku kampanju koja će im osigurati vidljivost i predstaviti njihove poduzetničke priče.

Na projekt #prviput mogu se prijaviti vlasnici ugostiteljskih obrta, obiteljskih hotela, seoskih gospodarstava, ali i svi drugi koji misle da imaju originalnu ideju, lokaciju, projekt ili proizvod. Prijave se primaju putem weba prviput.hr do 30. rujna, a u ocjenjivanju projekata bit će važna specifičnost turističke ponude, zanimljivost neotkrivene destinacije, uvjerljivost i motivacija.

Stručni žiri odabrat će 15 najboljih prijava, od kojih će dvoje najboljih osvojiti i veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani na digitalnim kanalima. 

Mali poduzetnici do sada su izrazili veliki interes za projekt #prviput, a iznimno nam je drago i što smo naišli na veliku podršku stručnih i nadležnih institucija. Svi oni prepoznali su naš cilj, a to je da ovim projektom želimo pomoći hrvatskom turizmu, posebice malim poduzetnicima kojima je važno da se u ovoj izazovnoj godini uspiju pozicionirati na tržištu. Od početka godine pokrenuli smo mnoge značajne društveno odgovorne projekte, a #prviput je još jedan doprinos zajednici u kojoj živimo i poslujemo i u kojoj želimo biti dio rješenja“, poručila je Iva Barbarić, direktorica marketinga Zagrebačke banke.

Projekt će pratiti i online stranica prviput.hr koja će funkcionirati kao najveća online platforma za promociju unikatnih domaćih destinacija.

Razdoblje kada je otežano putovanje van granica zemlje, idealno je za otkrivanje neotkrivenih mjesta u Hrvatskoj koje stoje uz bok svjetskim destinacijama, a upravo ova online stranica bit će idealno mjesto za pronalazak svih nužnih informacija.

Ovom platformom Zaba podupire razvoj cjelogodišnjeg domaćeg turizma. Više o projektu može se pronaći na stranici prviput.hr.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN