Carwiz putem franšizne mreže od sada prisutan i u Češkoj

Rent a car Carwiz se i dalje širi usprkos iznimno teškoj situaciji u rent a car industriji. Tako je putem franšizne mreže Carwiz otvara svoje prve poslovnice i u...

Rent a car Carwiz se i dalje širi usprkos iznimno teškoj situaciji u rent a car industriji.

Tako je putem franšizne mreže Carwiz otvara svoje prve poslovnice i u Češkoj, točnije u dvije zračne luke, Zračnoj luci Prag Vaclav Havel i Leoša Janáčeka Ostrava.

Pod okriljem poduzetnika Erika Rajohnsona Carwiz Češka u prvoj godini poslovanja otvara dvije poslovnice i to u Pragu i Ostravi.

Iako smo poslovanje započeli u vrijeme jedne od najvećih svjetskih kriza u kojoj je rent-a-car industrija posebno pogođena, uvjereni smo kako uspjeh neće izostati. Snažna brend strategija, vizualni identitet i podrška koju svakodnevno dobivamo iz centralne jedinice Carwiza ukazuju nam kako je ovo početak jedne uspješne suradnje., nadodao je Erik Rajohnson, vlasnik franšize Carwiz Češka.

Poslovnice se nalaze na najprometnijim zračnim lukama u Češkoj, a Carwiz rent a car je unatoč pandemiji nastavio pružati podršku franšiznim partnerima i klijentima čime se ponovno nametnuo kao izvrstan strateg čije se odluke temelje na strateškom komuniciranju i poslovnom planiranju.  

Carwiz rent a car je hrvatska tvrtka koja je nakon otvaranja prvih poslovnica na hrvatskom tržištu putem franšiznog modela poslovanja ubrzo krenula i u osvajanje svijeta. U svega godinu dana ostvaren je globalni uspjeh koji je rezultirao s razgranatom franšiznom mrežom na čak četiri kontinenta i prisustvom u 20 svjetskih zemalja i više od 60 poslovnica.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN