Croatia Airlines

Croatia Airlines u listopadu povezuje Hrvatsku sa 15 europskih odredišta

Tijekom listopada zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika izravno će povezivati Hrvatsku sa 15 međunarodnih odredišta (Amsterdam, Beč, Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London Heathrow, Lyon, München, Pariz, Rim, Sarajevo, Skoplje i...

Tijekom listopada zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika izravno će povezivati Hrvatsku sa 15 međunarodnih odredišta (Amsterdam, Beč, Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London Heathrow, Lyon, München, Pariz, Rim, Sarajevo, Skoplje i Zürich).

Također, nastavljaju se obavljati i redoviti domaći letovi u 7 hrvatskih zračnih luka, čime se omogućuje zračna povezanost unutar državnih granica.

U međunarodnom redovitom prometu glavni grad Zagreb bit će izravno povezan s 12 europskih odredišta, iz Splita će se letjeti u 10 europskih metropola, iz Dubrovnika u dva međunarodna odredišta, a iz Rijeke će se i dalje letjeti u München.  

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s pet hrvatskih zračnih luka (Split, Dubrovnik, Zadar, Pula  i Bol na otoku Braču), a nastavljaju se i letovi na linijama Osijek – Split i Osijek – Dubrovnik. 

Foto: CA

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN