Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Split – Prag

Zrakoplov Croatia Airlinesa za vikend je obavio prvi izravni let na novoj sezonskoj liniji između Splita i Praga. Izravni međunarodni letovi na ovoj liniji planirani su subotom do sredine...

Zrakoplov Croatia Airlinesa za vikend je obavio prvi izravni let na novoj sezonskoj liniji između Splita i Praga.

Izravni međunarodni letovi na ovoj liniji planirani su subotom do sredine rujna ove godine, a povratne zrakoplovne karte za letove između Splita i Praga putnicima su na raspolaganju po promotivnoj cijeni već od 139 eura. Promotivne cijene karata vrijede isključivo za kupnju preko www.croatiaairlines.com ili m.croatiaairlines.hr, a uključuju aerodromske pristojbe, naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 23 kilograma težine) te uslugu u zrakoplovu.

/ / / Croatia Airlines povećava broj međunarodnih letova

Uvođenjem izravnih međunarodnih letova između Praga i Splita češkim je turistima ponuđen još kvalitetniji izbor putovanja na hrvatski dio Mediterana te su im još više približene prirodne, kulturne i povijesne ljepote Republike Hrvatske” rekao je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

Croatia Airlines u razdoblju od lipnja do rujna ove godine planira letove iz Hrvatske u 18 europskih metropola, odnosno 19 zračnih luka u kojima će se putnicima, zahvaljujući suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i drugim avioprijevoznicima, nuditi mogućnosti vezanih letova u odredišta diljem svijeta.

Foto: Croatia Airlines

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN