croatia airlines

Croatia Airlines uvodi cjelogodišnje letove Zagreb – Mostar

Redoviti međunarodni letovi Mostar – Zagreb uvode se od 3. svibnja ove godine, što je četvrta nova linija hrvatskoga nacionalnog prijevoznika u ovogodišnjoj turističkoj sezoni, javljaju iz Croatia Airlinesa. Tako...

Redoviti međunarodni letovi Mostar – Zagreb uvode se od 3. svibnja ove godine, što je četvrta nova linija hrvatskoga nacionalnog prijevoznika u ovogodišnjoj turističkoj sezoni, javljaju iz Croatia Airlinesa. Tako je Mostar 40. europsko odredište u koje će zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti tijekom ovogodišnje sezone u redovitom putničkom prometu.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će iz Zagreba u Mostar četvrtkom i nedjeljom u večernjim satima (22:10 h ), a iz Mostara u Zagreb petkom i ponedjeljkom u jutarnjim satima (06:15 h ). Letovi će se u iste dane obavljati i u zimskom redu letenja 2018./2019., s jedinom razlikom što će večernji polasci iz Zagreba u Mostar biti u 21:10 h. Na liniji će letjeti zrakoplovi Dash 8-Q400 kapaciteta 76 putničkih sjedala, a povratne zrakoplovne karte za letove Zagreb – Mostar od danas su dostupne za kupnju već od 89 eura.

Uvode se tri nove sezonske linije i povećanje broja tjednih letova ove turističke sezone 

Croatia Airlines u ovogodišnjoj turističkoj sezoni uvodi još tri nove sezonske linije: Zagreb – Dublin, četvrtkom i nedjeljom (od 3. svibnja, prvi put u povijesti tvrtke), Dubrovnik – München pet puta na tjedan (od 30. travnja) i Split – Kopenhagen subotom (od 5. svibnja). Osim novih linija, povećava se i broj tjednih letova na liniji Zagreb – Skoplje, Zagreb – Dubrovnik – Rim i Zagreb – Sankt Peterburg.

Croatia Airlines u 2017. godini prevezao je rekordnih 2,124.528 putnika, odnosno 10 posto više nego godinu prije, a nastavak pozitivnog trenda putničkog prometa očekuje se i ove godine.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN