Cutie Cloud jedinstvena je usluga najma dječje opreme namjenjena za turiste

Osim glave, danas u oblacima držimo programe, dokumente, zabavne i razne druge sadržaje. Prednost korištenja Cloud servisa je u tome što se sav sadržaj pohranjen u njemu nalazi nadohvat...

Osim glave, danas u oblacima držimo programe, dokumente, zabavne i razne druge sadržaje. Prednost korištenja Cloud servisa je u tome što se sav sadržaj pohranjen u njemu nalazi nadohvat ruke, dok pritom ne zauzima mjesto na računalu.

Od sada je isto moguće i s opremom za bebe.

Tko god je jednom putovao s malom bebom zna koji sve izazovi očekuju roditelje koji se odluče na taj pothvat, a ograničeni prtljažni prostor dodatno otežava izazov.

Zagrebačka tvrtka Cutie Cloud, koja se bavi proizvodnjom i prodajom dječje opreme, odlučila je doskočiti tom problemu i u turističku ponudu Zagreba uvrstiti Cutie Cloud Rent – Opremu za bebe iz oblaka.

Direktorica, Anita Trtinjak, priča kako su na ideju došli prije skoro dvije godine kada je obitelj iz Bruxellesa, koja tamo koristi njihov Cutie 4u1 krevetić, došla na odmor u Zagreb i tražila najam kolijevke za svoju bebu.

Nedavno je pak jedna zagrebačka obitelj tražila lagana kolica koja ponijeli sa sobom na putovanje u Japan, Cutie Cloud im je ponudio Baby Monsters Kuki kolica koja su zbog težine od samo 5,2 kilograma stvorena upravo za putovanja. Roditelji su po povratku oduševljeno pričali dojmove, a u Cutieu su odlučili da je pravi trenutak za pokretanje iznajmljivanja dječje opreme.

Vjeruju da će ovu ponudu prvenstveno prepoznati hoteli i privatni iznajmljivači koji će svojim gostima moći ponuditi novu uslugu bez ikakvih ulaganja.

Više informacija, kao i ponudu, možete pronaći OVDJE.

Izvor / foto: Cutie Cloud

Povezane vijesti: