Dani komunikacija u Rovinju izvor su najnovijih komunikacijskih trendova za turistički sektor

Industrija tržišnog komuniciranja otvara opet svoja vrata u Rovinju na Dani komunikacija od 28. – 31. ožujka u hotelu Lone, a koji su postali nezaobilazno događanje u svijetu komunikacija...

Industrija tržišnog komuniciranja otvara opet svoja vrata u Rovinju na Dani komunikacija od 28. – 31. ožujka u hotelu Lone, a koji su postali nezaobilazno događanje u svijetu komunikacija te prilika za učenje i napredak.

Turizam i komunikacija u bilo kojem obliku neizostavni su partneri, uvijek bili i uvijek će biti. Pogotovo danas u digitalnom doba, kada je komunikacija nikad lakša, ali s druge strane nikada teža i šum u komunikaciji je nikad veći.

Ako nam je stalo do strateškog razvoja turističkih destinacija i turizma općenito, moramo biti prisutni u Rovinju na Danima komunikacija, te biti na izvoru trendova i znanja.

Sir Martin Sorrell (Chairman, S4 Capital), osnivač multinacionalnog marketinškog giganta, tvrtke WPP i jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu; osvajač nagrade za najboljeg oglašivača na svijetu Matt Biespiel; digitalni evanđelist Yousef Tuqan Tuqan; etički haker Ralph Echemendia; potpredsjednik VICE Media s titulom Star of Tech City Mark Adams; prankster, novinar i autor br. 1 fake restorana u Londonu na Trip Advisoru Oobah Butler (projekti: The Shed, Giorgio Peviani Jeans, fake Oobah); autoritet u svijetu novih tehnologija i AI-ja za brendove Yifei Chai te niz drugih stručnjaka koji svakodnevno unapređuju industriju tržišnog komuniciranja dolaze na Dane komunikacija.

Najnoviji trendovi, od umjetne inteligencije do glasovnih naredbi (voice) i privatnosti na internetu, kreativnost, inovacije, brendirani sadržaji, storytelling i personalizacija tržišne komunikacije samo su neke od tema o kojima ćete krajem ožujka, uz domaće stručnjake koji svojim postignućima Hrvatsku stavljaju na kartu svijeta i čine ju prepoznatljivom, diskutirati s globalnim liderima koji ne prate trendove – nego ih stvaraju.

Sve informacije o programu, kotizacijama i smještaju pronađite na www.danikomunikacija.com.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN