DER Touristik počeo primati rezervacije za ljeto 2022

Drugi njemački najveći turoperator DER Touristik počeo je primati rezervacije za zimu uslijed kontinuirane neizvjesnosti oko ovogodišnjih ljetnih praznika, kao i za ljeto 2022. godine. DER Touristik tako sada...

Drugi njemački najveći turoperator DER Touristik počeo je primati rezervacije za zimu uslijed kontinuirane neizvjesnosti oko ovogodišnjih ljetnih praznika, kao i za ljeto 2022. godine. DER Touristik tako sada prihvaća rezervacije za zimski program 2021/22, sa širokim rasponom popusta na rane rezervacije, javlja fvw.

Među udaljenim odredištima, kupci mogu rezervirati gotovo sve hotele u ponudi za Mauricijus, Sejšele i La Reunion, dok je na raspolaganju oko 60% hotela koje na Tajlandu nude drugi brendovi turoperatora kao što su Dertour, ITS, Jahn Reisen i Meiers Weltreisen. Uz to, DER Touristik otvorio je cijeli svoj program za SAD i Kanadu, kao i otprilike polovicu zimskog programa za Latinsku Ameriku, Karibe, Australiju i Novi Zeland.

Što se tiče bližih destinacija, može se rezervirati oko 100 hotela na Kanarskim otocima, bilo kao paket aranžman uključujući letove ili kao rezervacija samo hotela.

/ / / Sören Hartmann, DER Touristik Group: Trendovi od prošlog ljeta i ove godine nastaviti će se sljedećih godinu i pol

U Njemačkoj organizator putovanja nudi 50 hotela za ljetovanje sljedeće zime, s tim da gotovo svi već mogu rezervirati i za ljeto 2022. Nekoliko skijališta u Austriji u popularnim destinacijama također je otvoreno za rezervacije, kao i odabrani hoteli i ture u nordijskim zemljama ( Norveška, Švedska, Finska i Island).

Fokus prema zimi i ljetu 2022. godine svakako je potaknuo TUI, koji je objavio kako imaju veliki rast rezervacija za listopad 2021. kao i za ljeto 2022. godine “I dalje bilježimo snažnu zaostalu potražnju, a želja za putovanjima očita je u Velikoj Britaniji, jer su rezervacije za sljedeće ljeto 2022. sada oko 120 posto veće u odnosu na rezervacije iz ljeta 2021. godine. Rezervacije posebno za svibanj 2022. bilježe rast od više od 150 posto u odnosu na rezervacije za svibanj 2021.“ izjavili su iz TUI Grupe prošli tjedan, o čemu smo već pisali.

/ / / TUI očekuje 2,8 milijuna rezervacija i bilježe veliki rast potražnje za 2022.

Foto: DER Touristik

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN