Direktor portala EBD organizirat će ceremoniju proglašenja najbolje europske destinacije u Zadru

Nakon što je Zadar, prema glasovima posjetitelja stranice European Best Destinations, izabran za najbolju europsku destinaciju 2016. godine, priopćenjem se oglasila Turistička zajednica Grada Zadra. Priopćenje prenosimo u cijelosti:...

Nakon što je Zadar, prema glasovima posjetitelja stranice European Best Destinations, izabran za najbolju europsku destinaciju 2016. godine, priopćenjem se oglasila Turistička zajednica Grada Zadra. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Maximilien Lejenue: Sretni smo i ponosni na Zadar

Za nekoliko tjedana, dok se saberu dojmovi i slegne prašina oko izbora za najbolju europsku destinaciju u 2016. godini cijenjenog belgijskog portala “European Best Destinations” kojega prati oko 2,2 milijuna stanovnika EU i svijeta, direktor EBD portala Maximilien Lejenue spakirat će stvari i doći u – Zadar.

Planirana ceremonija proglašenja najbolje destinacije u Europi i primopredaja nagrade neće tako proći bez prvog čovjeka portala iz Bruxellesa koji promovira kulturu, turizam, destinacije i prirodne ljepote europskog kontinenta, a dogodit će se u gradu koji je iza sebe na ovogodišnjem natjecanju ostavio mnoge turističke velikane i europske metropole. Svaki peti glas na izboru otišao je Zadru, a ta je činjenica fascinirala i direktora Lejenuea. Iako bi, prirodno, na isti način čestitao bilo kojem pobjedniku, u stalnim kontaktima s direktorom “European Best Destinations” osjetilo se ipak nešto simpatije i iskrene fascinacije gradom “drukčijim od svih drugih” – kako ga je predstavio čitateljima portala.

“Učinili ste nevjerojatan posao! Zaista smo sretni i ponosni što je baš Zadar najbolje europska destinacija za 2016. godinu. Ne možete ni zamisliti koliko nam je drago da ste na vrhu Europe!” – rekao je Lejenue čestitajući cijelom timu Turističke zajednice Grada Zadra na nevjerojatnom poslu, kao i ljudima koji su kampanjom #birajzadar nominiranu hrvatsku destinaciju približili cijelom svijetu.

Povezane vijesti: