Najbolji britanski elektronski duo predstavlja svoj novi album na Plitvičkim jezerima

Glazbeni duo Disclosure u ponedjeljak, 17. kolovoza, u 19 sati (vremenska zona UTC+2) predstavit će se jedinstvenim DJ setom na Plitvičkim jezerima, u Hrvatskoj. Nastup producira i uživo prenosi Cercle....

Glazbeni duo Disclosure u ponedjeljak, 17. kolovoza, u 19 sati (vremenska zona UTC+2) predstavit će se jedinstvenim DJ setom na Plitvičkim jezerima, u Hrvatskoj. Nastup producira i uživo prenosi Cercle.

Glazbena industrija trenutačno se suočava s teškim razdobljem, ali iz poteškoća se rađa kreativnost.

Zato je Disclosure, jedan od najboljih britanskih elektronski duo – od žanra poznatog kao UK Garage do house glazbe, odlučio je za predstavljanje svojeg novog albuma udružiti snage sa Cercleom te svijetu predstaviti „Energy” u Hrvatskoj, i to na NP Plitvičkim jezerima.

Disclosure je engleski duo elektronske glazbe koji čine braća Howard (rođen 11. svibnja 1994.) i Guy Lawrence (rođen 25. svibnja 1991.). Odrasli su u Reigateu, u Surreyju. Debitantski studijski album naziva „Settle” objavili su 3. lipnja 2013. pod okriljem PMR Recordsa, a nominiran je za najbolji album dance/elektronske glazbe na nagradama Grammy održanima 2014. Drugi studijski album „Caracal” objavljen 25. rujna 2015. također je nominiran za najbolji album dance/elektronske glazbe na nagradama Grammy održanima 2016.

Nakon nastupa uslijedit će intervju s glazbenicima, koji će odgovarati na pitanja svoje online publike.

Cercle producira i uživo prenosi koncerte elektronske glazbe s neuobičajenih i pomno odabranih lokacija

Cercle je francuska medijska platforma posvećena promociji izvođača i koncertnih lokacija uz iznimnu razinu produkcije. “Cilj nam je usmjeriti pažnju na umjetnost, kulturnu baštinu i prekrasne krajolike spajajući dvije plemenite i sestrinske grane umjetnosti – glazbu i video. Svaki drugi ponedjeljak rezerviran je za nastup jednog izvođača u trajanju od sat vremena u jedinstvenom okruženju, a nakon nastupa slijedi intervju putem platforme Facebook Live” ističu iz Cercele.

Cercle je već ostvario prijenose uživo s najrazličitijih lokacija kao što su Eiffelov toranj, dvorac Fontainebleau, dvorac Chambord, vidikovac na tornju Montparnasse, muzej Bourdelle…

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN