DMK putničke agencije natjecanje u izvrsnosti: Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018

Izvor i foto: HGK i UHPA

Hrvatska gospodarska komora već 22. godine zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“  u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu.

Tako će se u okviru akcije provesti ocjenjivanje DMK putničkih agencija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja kroz ocjenjivanje u tri kategorije: mala (do 10 zaposlenih), srednja (11-39 zaposlenih) i velika (iznad 40 zaposlenih). Nositelj ocjenjivanja DMK putničkih agencija je Udruženje putničkih agencija HGK u partnerstvu sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija koji su u suradnji izradili i usuglasili metodologiju ocjenjivanja.

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvo prikupljanjem i obradom podataka putem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima, a nakon toga slijedi obilazak i ocjenjivanje najbolje rangirane putničke agencije od strane Povjerenstva za ocjenjivanje putničkih agencija. DMK putničkom agencijom godine bit će proglašena ona s najvećim brojem bodova u drugoj fazi, kvalitativnoj ocjeni Povjerenstva, a između prvoplasiranih u kategorijama male, srednje i velike agencije.

Ispunjavanjem Upitnika o fizičkim i financijskim pokazateljima najkasnije do 15. svibnja 2018., automatski ste ispunili prijavu za ovogodišnju prvu fazu ocjenjivanja.

Više informacija pronađite ovdje.

Povezane vijesti: