Država daje u zakup bivša odmarališta

Na temelju Odluke Ministra državne imovine od 15. ožujka  2019. godine, Ministarstvo državne imovine objavilo je Javni poziv za zakup nekretnina u Državnom vlasništvu. Radi se o bivši odmaralištima ugostiteljsko turističke...

Na temelju Odluke Ministra državne imovine od 15. ožujka  2019. godine, Ministarstvo državne imovine objavilo je Javni poziv za zakup nekretnina u Državnom vlasništvu.

Radi se o bivši odmaralištima ugostiteljsko turističke namjene u Gradcu, mjestu kod Makarske, otoku Ugljanu, Dubrovniku, Hvaru itd… a ugovor o zakupu se sklapa na rok od 30 godina.

PRILOG: JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA ZA ZAKUP NEKRETNINA br : 1/2019-S

Također, nedavno je Ministarstvo državne imovine objavilo i Javni poziv za podnošenje ponuda za osnivanje prava građenja na česticama zemljišta ( koncesiju ) u vlasništvu Republike Hrvatske u Lastovo radi izgradnje građevina turističko-ugostiteljske namjene i za dodjelu koncesije na pomorskom dobru u Lastovo u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže i luke posebne namjene – luke nautičkog turizma– privezište i koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenjaluke posebne namjene – luke nautičkog turizma Kremena.

Kako piše u javnom pozivu, radi se o izgradnji hotela i vila s 5 zvjezdica, ukupno 500 kreveta u Jurjevoj Luci i za dodjelu koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže i 2 luke nautičkog turizma, s 400 vezova na otoku Lastovu.

Više u prilogu: JAVNI POZIV ZA KONCESIJU NA LASTOVU. GRADIT ĆE SE HOTEL I VILE S 5 ZVJEZDICA S UKUPNO 500 KREVETA TE DVIJE LUKE NAUTIČKOG TURIZMA S 400 VEZOVA

POVEZANA VIJEST:

COLLIERS INTERNATIONAL: TURIZAM JE I DALJE NAJAKTIVNIJI INVESTICIJSKI SEKTOR

Vijesti: