Eastern Airlines uspostavlja liniju Chicago – Sarajevo

Hrvatska je prošle i ove godine izgubila zračnu direktnu liniju sa Amerikom, no s druge strane Eastern Airlines uspostavlja liniju Chicago – Sarajevo. Kako prenosi portal Sarajevski.ba, Američka zrakoplovna...

Hrvatska je prošle i ove godine izgubila zračnu direktnu liniju sa Amerikom, no s druge strane Eastern Airlines uspostavlja liniju Chicago – Sarajevo.

Kako prenosi portal Sarajevski.ba, Američka zrakoplovna kompanija Eastern Airlines najavila je da će tijekom ljetne sezone uvesti tjedni let između zračne luke Chicago O’Hare International i međunarodne zračne luke Sarajevo.

Prema najavi, let će se realizirati svakog petka iz Chicaga, dok bi povratak iz Sarajeva bio svake nedjelje. Ovaj red letenja primjenjivat će se od 28. svibnja do 3. rujna.

Karte se već mogu kupiti na službenoj web stranici zrakoplovne tvrtke, a cijena kreće od 898 dolara u jednom smjeru. Možda je ovo prilika i za Hrvatsku, da se proba iskoristiti ova linija s transferom iz Sarajeva prema Dalmaciji i Dubrovniku.

Podsjetimo, otkazana je direktna liija American Airlinesa iz Philadelphie za Dubrovnik, kao i linija Chicago – Zagreb koja je bila najavljena.

Foto: Eastern Airlines

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN