ECA: Otkazani svi letovi hidroavionima do utorka

Istraga Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo ( CCAA ) još uvijek je u tijeku te iz tvrtke European Coastal Airlines ( EAC ) javljaju kako su zbog obrade i...

Istraga Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo ( CCAA ) još uvijek je u tijeku te iz tvrtke European Coastal Airlines ( EAC ) javljaju kako su zbog obrade i ažuriranja tražene dokumentacije, prisiljeni otkazati sve letove hidroavionima do utorka, 23.kolovoza.

Naš najveći prioritet je i dalje pružanje podrške našim putnicima koji imaju rezervirane karte. Moj cijeli tim je trenutno u kontaktu sa svakim putnikom, u cilju vraćanja sredstava, savjetovanja i pomoći u pronalasku alternativnog prijevoza. Nastavit ćemo s našim naporima sve dok ponovno ne letimo. „ ističe  Klaus Dieter Martin, izvršni direktor ECA te dodaje kako ECA i svi zaposlenici daju sve od sebe glede podrške i suradnje s administracijom u pregledu svih traženih dokumenata, s ciljem što prijeg nastavka letova hidroaviona.

Zahvaljujem se svima koji nas podržavaju na društvenim mrežama te daju pozitivne poruke. To je nevjerojatna i pozitivna podrška za moj cijeli tim zaključuje Dieter Martin.

Povezane vijesti: