Ethno Plitvice provode projekt pod nazivom „Izrada i razvoj IKT poslovnih rješenja“

Obrt ETHNO PLITVICE provodi projekt pod nazivom „Izrada i razvoj IKT poslovnih rješenja“. Sredstva za projekt odobrena su u sklopu Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i...

Obrt ETHNO PLITVICE provodi projekt pod nazivom „Izrada i razvoj IKT poslovnih rješenja“. Sredstva za projekt odobrena su u sklopu Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“, kod Poziva: KK.03.2.1.19, koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

U sklopu projekta uvodi se programsko rješenje za praćenje cjelokupnog poslovnog procesa, od faze objave slobodnih smještajnih jedinica, te na kraju korištenje usluge gosta te brojni moduli za unapređenje poslovnih procesa.

Projektom se rješava problem brojnih grešaka koje su generirane od djelatnika i/ili posrednika za rezerviranje smještajnih jedinica koje nisu međusobno povezane, te problem overbookinga (dvostruke rezervacije istog objekta i/ili smještajne jedinice). Uvođenjem programskog rješenja omogućuje se optimizirano poslovanje  koje predstavlja  napredni i višefunkcionalni kalendar rezervacija na tržištu koji u realnom vremenu emitira sve zadane informacije, generira izvješća te šalje točne informacije posredniku, odnosno krajnjem korisniku.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: 

Svrha projekta je povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja primjenom informacijsko komunikacijske tehnologije, a specifični ciljevi koji će se ostvariti provedbom projekta su: jačanje tržišne pozicije Prijavitelja uvođenjem IKT rješenja te optimizacijom poslovnih procesa; povećanje učinkovitosti zaposlenika i postizanje učinkovite organizacije tijeka rada, postizanje isporuke kvalitetnije i brže usluge krajnjem korisniku, maksimalno usmjerenje na zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Očekivani rezultat projekta je  bolje pozicioniranje prijavitelja na tržištu turizma i jačanje destinacije.  Rezultat projekta su uvedena programska rješenja i prateći hardver za unapređenje poslovnih procesa.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU:

Ukupna vrijednost projekta: 351.493,75 HRK

Prihvatljivi troškovi: 276.195,00 HRK

Iznos sufinanciranja EU: 193.336,50 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 01. 11. 2019. – 01. 07. 2020. godine

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost obrta ETHNO PLITVICE.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN