Eurowings pokreće linije prema Hrvatskoj?

Eurowings je prvi koji najavljuje linije nakon duge pauze uzrokovane pandemijom COVID-19. A kako saznajte Croatia Aviation ( CA ), Eurowings je odlučio pokrenuti određene međunarodne linije prema destinacijama...

Eurowings je prvi koji najavljuje linije nakon duge pauze uzrokovane pandemijom COVID-19. A kako saznajte Croatia Aviation ( CA ), Eurowings je odlučio pokrenuti određene međunarodne linije prema destinacijama u Hrvatskoj.

Tako iz CA navode kako se od 06. lipnja uvodi linija Stuttgart – Split, kao i iz Hamburga za Rijeku ( 21.lipnja ) i Split ( 02.lipnja ) Također, navode i uvođenje linije iz Düsseldorfa za Split, Rijeku i Pulu od 20.lipnja i to jednom tjedno.

Hrvatska je jedna od najbitnijih destinacija ovog niskobudžetnog avioprijevoznika i nema sumnje da će se u idućim mjesecima Eurowings vratiti u hrvatske zračne luke u još većem obujmu. Kompanija isto tako može otkazati letove ukoliko potražnja na istima ne bude zadovoljavajuća, no s popuštanjem mjera očekuje se da će load factor na ponovno uvedenim letovima biti zadovoljavajuć za ovu aviokompaniju” ističu stručnjaci s Croatia Aviation.

Izvor: Croatia Aviation

Povezane vijesti: