Fly Fly Travel proglašen najboljom turističkom agencijom

Pravi i najbolji poslovni partneri nagrađeni su nagradom BUSINESS PARTNER 2016. a među najboljima našla se i kompanija Fly Fly Travel koja je proglašena za najbolju turističku agenciju na...

Pravi i najbolji poslovni partneri nagrađeni su nagradom BUSINESS PARTNER 2016. a među najboljima našla se i kompanija Fly Fly Travel koja je proglašena za najbolju turističku agenciju na području Jugoistočne Europe prenosi RTL.

Naći pouzdanog, odanog i sigurnog partnera, na tržištu poslovanja je jako teško skoro pa nalik pronalaženju bračnog partnera. Kada ga pronađete, onda morate strpljivo njegovati taj odnos jer kakav vam je poslovni partner takav vam je i posao – vrijedi pravilo sa kim si, takav si! Pravi i najbolji poslovni partneri nagrađeni su nagradom BUSINESS PARTNER 2016. a među najboljima našla se i kompanija Fly Fly Travel koja je proglašena za najbolju turističku agenciju na području Jugoistočne Europe. Poslovni partneri i korisnici usluga ove kompanije prepoznali su i ocijenili poslovnu izuzetnost kompanije, a mnogobrojne nagrade potvrđuju uspjeh Fly Fly Travela.

flynagrada

Kompanija Mass Media International je samo jedna od mnogobrojnih institucija koja potvrđuje da je kompanija Fly Fly Travel ostvarila odlične poslovne pothvate koji obuhvaćaju kontinuirane investicije i inovacije uz visok stupanj profesionalnosti i etičnosti uvažavala svoje poslovne partnere i klijente. Kompanija Fly Fly Travel posluje na teritoriju Hrvatske nepunih godinu dana, a mimo toga je dostupna i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji, Sloveniji i Turskoj, dok  u budućnosti planirano je i dalje širenje poslovanja po Europi.  Od svog nastanka, 2009. godine, ova kompanija bilježi velike uspjehe što potvrđuju mnogobrojne nagrade poput “Brend Leader Award 2015” za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Europe u području prodaje avio karata, „Zlatno turističko srce Jugoistočne Europe“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u 2015. godini.

Izvor: RTL

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN