Forestland – prvi događaj na sjeveru Hrvatske bez ograničenja

Jedan od prvih događanja, kako navode organizatori, bez ograničenja, bez granica i potpuno slobodan za sve posjetitelje bit će Forestland. Deveto po redu izdanje festivala trebalo bi se održati...

Jedan od prvih događanja, kako navode organizatori, bez ograničenja, bez granica i potpuno slobodan za sve posjetitelje bit će Forestland. Deveto po redu izdanje festivala trebalo bi se održati od 23. do 25. srpnja, a u Međimurju, točnije Brezju, nastupit će 45 artista, ponajviše iz Slovenije.

Bez granica, maski, pravi #nolimits festival, tako se najavljuje ovogodišnje izdanje Forestlanda. No limits znači kako će svi posjetitelji trebati predočiti potvrdu o preboljenom COVID-u, negativni test ili pak o primljenoj barem jednoj dozi cjepiva. Za sve zainteresirane biti će organizirani punktovi za testiranje na ulazu.

“Zanimanje za ovogodišnji Forestland ugodno nas je iznenadilo. Forestland je prema sustavu Entrio.hr trenutno jedan od najpopularnijih događanja u Hrvatskoj. Očekujemo 3 do 4.000 posjetitelja, tradicionalno najviše iz Slovenije i Austrije”, najavio je Krešo Biškup u ime organizacije festivala.

Domaći festival počeo je kao jednodnevni party s tek desetak artista, a izrastao je u svojevrstan fenomen, jer je Forestland 2019. godine privukao više od 60 izvođača iz deset svjetskih zemalja, te preko 8.000 posjetitelja. Festival je to koji je rastao zajedno s Međimurjem i koji je okupljao veliki broj mladih željnih zabave i dobre glazbe.

“Nakon šokantne 2020. godine više nas ništa ne može iznenaditi, u organizaciju Forestland festivala IX. upustili smo se punih srca, ohrabreni mogućnostima za rad, ali i željom brojnih partnera da nastavimo, radimo i žrtvujemo se da se ova tradicija ljetnih partija, glazbe i festivala održi i dalje”, rekao je Biškup i dodao kako 45 artista, 48 sati, na dvije pozornice, preko stotinu ljudi u organizaciji i odvijanje događanja znače samo jedno, da će Forestland 2021. zapaliti scenu.

Do devetog izdanja Forestlanda ostalo je još samo tjedan dana, a posebnost je da će to biti prvi događaj na sjeveru Hrvatske bez ograničenja. Sve što vam treba je ili covid potvrda, ili pak negativan test koji će biti dostupan za simboličnih 25 kuna i na ulazu na festival. Ulaznice se po cijeni već od 120 kuna mogu nabaviti u sustavu Entrio.hr, dok će iste biti dostupne i na ulazu, no po višoj cijeni od pretprodajne. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN