Glovo dostavlja vaše donacije bez naknade

Akciji prikupljanja donacija za potresom pogođena područja priključio se i Glovo te omogućio svima koji žele pomoći besplatno preuzimanje donacija i dostavu do željene adrese.  Kako ističu iz Glovo-a....

Akciji prikupljanja donacija za potresom pogođena područja priključio se i Glovo te omogućio svima koji žele pomoći besplatno preuzimanje donacija i dostavu do željene adrese. 

Kako ističu iz Glovo-a. potrebno je pripremiti potrepštine koje želite donirati, otvoriti aplikaciju Glovo, odabrati kategoriju Express Dostava i upisati adresu na kojoj donaciju treba prikupiti, kao i adresu u vašem gradu na koju želite poslati donaciju.

Donacije se zatim bez ikakve naknade dostavljaju do adrese koju ste upisali – bez obzira je li to adresa prikupnog mjesta Crvenog križa ili drugih organizacija koje su organizirale prikupljanje pomoći. 

Sisak, Petrinja, Glina i okolna područja pogođena potresom trebaju našu pomoć i vjerujemo da možemo pomoći ako udružimo snage. Pozivamo sve koji su u prilici neka doniraju i pomognu koliko mogu,  a mi ćemo se pobrinuti za logistiku i da donacije dođu do potrebitih, izjavio je Teo Širola, direktor Glova za Hrvatsku, dodajući kako je cilj ove akcije olakšati proces doniranja i time povećati broj donacija. 

Doniranje je uz Glovo i par klikova jednostavno i besplatno, a moguće je donirati namirnice, odjeću, higijenske i ostale potrepštine. Aktivacija je dostupna u svih 11 gradova u kojima Glovo posluje – Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Sisak, Pula, Karlovac, Velika Gorica, Varaždin i Slavonski Brod i trajat će dok god za to bude potrebe. 

POVEZANE VIJESTI:

Smještaj za stradale u potresu u Sisku, Petrinji i Glini nudi cijeli turistički sektor

Hrvatski Crveni križ: Upute za donacije i pomoć pogođenima potresom

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN