Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta briljirao u kategoriji 'Most Reviewed Regional Hotel' za 2023.

FastReview® Global Awards: nagrada na temelju izvrsnih ocjena i recenzija gostiju.

Autor:  HrTurizam.hr

15. ožujka 2024.

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta dobio je prestižno priznanje kao hotel s najviše recenzija u regiji za 2023. godinu prema ocjenama FastReview® Global Awards.

Ovo priznanje dodjeljuje se na temelju izvrsnih ocjena i recenzija gostiju, čime se Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta ističe među vodećim hotelima u regiji.

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta smješten je u samom srcu Opatije na šetnici Lungomare okružen predivnim vrtovima neposredno uz more što ga čini mjestom gdje se tradicija susreće s modernošću, a gostoljubivost sa suvremenim luksuzom.

„Nagrada FastReview® Global Awards za nas je više od priznanja. To je dokaz da naš trud i posvećenost stvaranju nezaboravnih iskustava imaju pravi učinak. Ovo priznanje posvećujemo našem stručnom timu koji neumorno radi kako bi osigurao da svaki gost osjeti posebnost boravka kod nas. Također, zahvaljujemo i FastReview® Global Awards na prepoznavanju našeg truda i rada.“, izjavio je Goran Todoranović, direktor hotela Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta

FastReview® Global Awards je godišnji program nagrada koji prepoznaje izvrsnost u hotelijerstvu, restoranskim uslugama i turističkom sektoru na globalnoj razini.

Grand hotel najocjenjivaniji hotel u regiji za 2023

Iznimno mi je drago što se Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta našao u društvu, zaista renomiranih dobitnika FastReview® Global Awards za 2023. godinu. Kao jedan od pobjednika u kategoriji „Most Reviewed Regional Hotel“ dokazali su kvalitetu domaće ponude i postigli istaknutu poziciju uz prestižne svjetske hotele poput Conrad Dubai, Hilton Dubai Palm Jumeirah, Hilton Bahrain, Emirates Palace Mandarin Oriental, St. Regis Doha i Sun Siyam Iru Veli Maldives. Prepoznavši FastReview® kvalitetu i prednost, Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta je plasirao FastReview® hardware u svaku sobu hotela i time je brže došao do većeg broja recenzija, ali i feedback-a samih gostiju. Ovo je zaposlenima u hotelu omogućilo trenutačno reagiranje i ispravljanje eventualnih nedostataka, dok su gosti još uvijek prisutni u hotelu.izjavio je Petar Aračić, FastReview® CEO.

Amadria Park je obiteljska firma s dugom tradicijom i kao takva je sinonim za toplu obiteljsku atmosferu i posebnu pažnju za svaki detalj. Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta nastavit će s fokusom na inovacije i izvrsnost u svim aspektima svoje ponude, uvijek težeći nadmašiti očekivanja gostiju.

Ova nagrada služi kao inspiracija za daljnje unapređenje i postavljanje novih standarda u turizmu i ugostiteljstvu.

FOTO: Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta / ilustracija:hrturizam

Autor:  HrTurizam.hr

15. ožujka 2024.