Grand hotel Slavia dobitnik nagrada Thomas Cook kompanije

Grand hotel Slavia iz Baške Vode dobitnik je prestižnih nagrada skandinavskog turoperatora VING – Thomas Cook Northern Europe. Naime, radi se o nagradi „Sunny Heart Award“ za najbolji hotel...

Grand hotel Slavia iz Baške Vode dobitnik je prestižnih nagrada skandinavskog turoperatora VING – Thomas Cook Northern Europe.

Naime, radi se o nagradi „Sunny Heart Award“ za najbolji hotel u Hrvatskoj u 2018. godini te je, također, dobitnik priznanja kao jedan od 10 najboljih hotela na svijetu u 2018. godini po izboru korisnika usluga agencije.

Nagrada za najbolji hotel u Hrvatskoj i nagrada za jedan od 10 najboljih hotela na svijetu su priznanja za odličnu suradnju s agencijom, izvrsnost pruženih usluga i izvanredan odnos osoblja prema gostima Grand hotela Slavia.

Thomas Cook Northern Europe je dio Thomas Cook Grupe, najstarije i jedne od najvećih turističkih kompanija na svijetu koja organizira putovanja u preko 400 destinacija i 50 zemalja svijeta, pri čemu njihove usluge svake godine koristi oko 700 tisuća klijenata.

Nagrade i priznanja uručio je Rickard Stenstrom, Senior Contracts Manager za VING – Thomas Cook Northern Europe, predsjedniku uprave Hoteli Baška Voda Jakiši Mediću.

Grand hotel Slavia je nedavno obnovljeni hotel u samom centru Baške Vode i posluje kroz cijelu godinu. Ujedno je centralno mjesto za organiziranje poslovnih okupljanja i raznih događanja u Baškoj Vodi. Raspolaže sa 72 smještajne jedinice, prostranim wellnessom i posebnim beauty centrom, a njegov „a la carte“ restaurant Del Posto prepoznat je kao jedan od boljih fine dining restorana na Makarskoj rivijeri.

Vijesti: