HGK i NUU pozivaju na besplatnu edukaciju za ugostitelje

Edukacija "Uspješno vođenje u krizi i nakon nje" održat će se uživo u petak 18. ožujka, u zagrebačkoj središnjici HGK, a moći će se pratiti i online

Autor:  HrTurizam.hr

14. ožujka 2022.

Hrvatska gospodarska komora i Nacionalna udruga ugostitelja pozivaju vas na besplatnu edukaciju "Uspješno vođenje u krizi i nakon nje", koja će se održati  u petak, 18. ožujka, u 10 sati. Edukacija za ugostitelje održat će se uživo, u zagrebačkoj središnjici HGK, na adresi Rooseveltov trg 2, a moći će se pratiti i online.

Covid pandemija je uzrokovala velike promjene u načinu života i rada te posljedično i brojne probleme u poslovanju. Voditelji su svakodnevno izloženi novim pravilima kriznog stožera, kao i novim obrascima ponašanja klijenata i zaposlenika, što im utječe na poslovni opstanak.

Na ovom predavanju voditelji će saznati koje su kritične točke na koje trebaju posebno obratiti pažnju u ovoj fazi krize, kako zadržati pozitivnu energiju u svakodnevnim iscrpljujućim izazovima, kao i kako ju uspješno prenijeti na zaposlenike da bi motivirano radili.

Predavanje će održati Tanja Pureta, magistrica psihologije, specijalistica organizacijske i industrijske psihologije. Tanja je dobitnica nagrade Primus - Savjetnik godine u kategoriji Ljudski potencijali, edukacija i trening te društvenog priznanja Marulić: Fiat Psychologia, za osobiti doprinos razvitku primijenjene psihologije u Hrvatskoj.

Više informacija o edukaciji i prijavi na istu možete možete vidjeti na linku "Uspješno vođenje u krizi i nakon nje"

 

Autor:  HrTurizam.hr

14. ožujka 2022.