Hoteli zapošljavaju veći broj djelatnika

Izdvajamo ovotjednu ponudu poslova s portala MojPosao.net u području turizma i ugostiteljstva: Poznati fast-food lanac KFC traži poslužitelje u restoranu na blagajni, djelatnike u kuhinji i djelatnike u pripremi...

Izdvajamo ovotjednu ponudu poslova s portala MojPosao.net u području turizma i ugostiteljstva:

Poznati fast-food lanac KFC traži poslužitelje u restoranu na blagajni, djelatnike u kuhinji i djelatnike u pripremi sendviča i priloga. Poslodavac nudi stalni radni odnos, bonuse, edukacije, dva slobodna dana u tjednu i mogućnost napredovanja. Svoju prijavu možete poslati putem portala, najkasnije do 1. srpnja.

Hotel Pinja zapošljava veći broj djelatnika na pozicijama konobara, voditelja šanka, pizza majstora, kuhara i zamjenika šefa kuhinje. Plaće i ostale uvjete rada možete pronaći u oglasima na portalu MojPosao. Importanne Resort smješten u Dubrovniku na poluotoku Lapadu traži električara/elektrotehničara. Kandidatu je osiguran smještaj i hrana, a svoju prijavu možete poslati putem linka na dnu oglasa.

Restoran-bar O’zlata nalazi se u prizemlju srednjovjekovne građevine “Palača kod Zlatnih vrata” u samom srcu Dioklecijanove palača i upravo je u potrazi za kuharom. Plaća iznosi od 5.000 do 10.000 kuna, ovisno o iskustvu. Pošaljite svoju prijavu već danas.  Konoba Bepo zapošljava kuhara (plaća od 9.000 kuna) i pomoćnog kuhara (plaća od 5.000 kuna). Ostale dodatne informacije možete pronaći u oglasima. Restoran Glavović traži konobara s poznavanjem engleskog jezika. Zaposleniku je osiguran smještaj i hrana, a plaća je prema dogovoru.  Životopis dostavite još danas, putem linka u oglasu.

Ukoliko imate položen ispit za spasioca, prijavite se za posao na otoku Pagu. Traži se više djelatnika, a zaposlenicima je osiguran smještaj i dva obroka. Na području Trogira, traže se osobe za unutarnje čišćenje brodova. Posao je sezonski, a radno vrijeme od 8:00 do 15:00 sati. Svoju prijavu za posao pošaljite najkasnije do 4. srpnja.

Prije nego li krenete u akciju slanja životopisa, izbjegnite najčešće pogreške.

Ovo su koraci koje je mudro poduzeti kako biste bili sigurni da je vaš životopis prošao uži krug selekcijskog postupka:

1) Nemojte slati životopis ako barem približno ne odgovarate uvjetima pozicije

2) Životopis šaljite samo jednom, ako nemate povratne informacije o statusu vašeg životopisa, informirajte se telefonskim putem

3) Nemojte slati životopis koji pravopisno i gramatički nije savršen

Ostatak savjeta koji će doprinijeti uspješnosti vaših prijava pročitajte ovdje.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN